Φωτογραφίες από την παρουσίαση του νέου δίσκου της Βιολέτας Ίκαρη, «Πορτοκάλι»

Με πλήθος αγαπημένων καλλιτεχνών, φίλων, δημοσιογράφων και συνεργατών
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
04/03/2022

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Βιολέτα Ίκαρη και η Walnut Entertainment σε μια υπέροχη εκδήλωση την Τετάρτη 2 Μαρτίου, παρουσίασαν τον νέο ολοκληρωμένο δίσκο της Βιολέτας Ίκαρη "Πορτοκάλι" σε στίχους και μουσική του Νίκου Ξύδη.

Στην Σφίγγα, πλήθος αγαπημένων καλλιτεχνών, φίλων, δημοσιογράφων και συνεργατών, μαζεύτηκαν σε μια ιδιαίτερη ζεστή βραδιά να παρακολουθήσουν και να γιορτάσουν την κυκλοφορία του νέου δίσκου της Βιολέτας Ίκαρη.

Ο Γιώργος Νταλάρας με την Άννα Νταλάρα, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η Ελένη Βιτάλη, ο Χρήστος Παπαδόπουλος, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, o Γιάννης Διονυσίου, ο Γιάννης Παπαγεωργίου, ο Δημήτρης Μητσοτάκης και πολλοί άλλοι αγαπημένοι συνεργάτες και φίλοι, ευχήθηκαν στην Βιολέτα Ίκαρη, για την νέα κυκλοφορία του δίσκου της "Πορτοκάλι".

Την παρουσίαση δίσκου πλαισίωσαν οι εξαιρετικοί μουσικοί: Μάνος Αχαλινωτόπουλος(κλαρίνο, kaval), Ρίγας Βoργιάς(ηλεκτρικό μπάσο), Αποστόλης Μπουρνιάς(κρουστά), Αλέξανδρος Ιακώβου(βιολί), Νίκος Σαμαράς(τρομπέτα), Δημήτρης Σίντος(πιάνο, λαούτο), Θάνος Τσελεμπής(τύμπανα) και Νίκος Λαγός (ηχολήπτης).

Η Βιολέτα Ίκαρη παρέα με τον Νίκο Ξύδη στις 11 Μαρτίου και στις 18 Μαρτίου θα βρίσκονται στην Σφίγγα για δυο ξεχωριστά live.

Το "Πορτοκάλι" είναι ενας ολοκληρωμένος κύκλος τραγουδιών, με αρχή, μέση και τέλος. Σαν μια ταινία με 11 σπονδυλωτές ιστορίες.

Με την αισθαντική φωνή και την μεστή ερμηνεία της, η Βιολέτα Ίκαρη γίνεται το πρόσωπο στα εμπνευσμένα τραγούδια του Νίκου Ξύδη και το «Πορτοκάλι» είναι το αποτέλεσμα της καλλιτεχνικής τους ένωσης.

Με άρωμα που σε ταξιδεύει σε μνήμες, με την πικρή του φλούδα να υπογραμμίζει τα κακώς κείμενα των καιρών μας και με γεύση γλυκόξινη που ζωντανεύει τις αισθήσεις, το «Πορτοκάλι» μοιάζει με την ψυχή και τη ζωή μας.

Ο δίσκος «Πορτοκάλι» κυκλοφορεί σε CD στα φυσικά καταστήματα και ψηφιακά σε όλες τις πλατφόρμες και streaming services από την Walnut Entertainment!

Ανακαλύψτε το δίσκο «Πορτοκάλι»: https://smarturl.it/portokali

Φωτογραφίες: Γιώτα Εφραιμίδου

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!