Eurovision 2023: Τα 3 τραγούδια που προκρίνονται στην τελική φάση

(VIDEO) Οι υποψήφιοι να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
19/01/2023

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Μαριάννα Μπάτη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τρία τραγούδια βρίσκονται στην τελική φάση της διαδικασίας επιλογής του ενός που θα αποτελέσει την ελληνική συμμετοχή στον 67ο Διαγωνισμό της Eurovision.

Το αποτέλεσμα προέκυψε από την ψηφοφορία της 70μελούς Επιτροπής Κοινού και την αντίστοιχη αξιολόγηση από την Επιτροπή της ΕΡΤ των πέντε δημοφιλέστερων τραγουδιών που επέλεξαν οι πολίτες.

Τα τρία τραγούδια που προκρίνονται στην τελική φάση είναι τα «What they say »–Bίκτωρ Βερνίκος, «Liar» – Μελίσσα Μαντζούκη και «Shout out» – Μαρία Μαραγκού/Αντωνία Καούρη.

Οι καλλιτέχνες και οι ομάδες τους έχουν κληθεί στην ΕΡΤ, προκειμένου να παρουσιάσουν αναλυτικά τις προτάσεις τους (concept) για την παρουσία τους στον διαγωνισμό,

Η εφταμελής Επιτροπή της ΕΡΤ, με πρόεδρο τον Δημήτρη Παπαδημητρίου και τους Πέτρο Αδάμ, Λεωνίδα Αντωνόπουλο, Φώτη Απέργη, Μαρία Κοζάκου, Κωνσταντίνο Μπουρούνη και Γιάννη Πετρίδη θα προχωρήσει στην τελική βαθμολογία.

Yπενθυμίζεται ότι, για πρώτη φορά φέτος, η τελική απόφαση θα διαμορφωθεί σε ποσοστό 50,6% από τις επιλογές της Επιτροπής Κοινού και 49,4% από την Επιτροπή της ΕΡΤ.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!