Έρχεται το 17ο Athens Beer Festival

Το Athens Beer Festival αλλάζει!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Από την 1η έως και τις 11 Σεπτεμβρίου, στο παλαιό αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, στο Γκάζι, πιο πολλές μπύρες, πιο πολλά είδη φαγητού, πιο φθηνά εισιτήρια και εκπληκτικές live συναυλίες με πάρα πολλές εκπλήξεις, θα δώσουν τη διαφορετικότητα του νέου φεστιβάλ. 

Όπως μας ενημερώνει το δελτίο τύπου, μετά από 17 χρόνια συνεχούς λειτουργίας το Athens Beer Festival αλλάζει και προσαρμόζεται στις ανάγκες των φίλων της Μπύρας στην Αττική και όχι μόνο.

Η ραγδαία ανάπτυξη των Ελληνικών Μικροζυθοποιίων, αλλά και η έντονη ζήτηση για εισαγόμενη craft μπύρα, οδηγεί στην ανάγκη δημιουργίας του Athens Beer Bar, όπου η ίδια η διοργάνωση θα προσφέρει τις μπύρες σε μοναδικές τιμές, στα πλαίσια του Φεστιβάλ.

Το Bar, κατηγοριοποιημένο σε Greek Craft Bar, Big Brewers and Gipsy Brews sections κλπ., θα τοποθετηθεί ακριβώς στο κέντρο του Φεστιβαλικού χώρου στο Παλαιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι. 

Micro Food & Pairings Garden θα πλαισιώνουν το Beer Bar.

Κατηγοριοποιημένα θα είναι επίσης και τα κιόσκια φαγητού, που περιμετρικά θα προσφέρουν beer restaurant food and street food, τόσο με βάση το είδος φαγητού όσο και με βάση την προέλευσή του.

Διαλέγεις την παγωμένη μπύρα που ταιριάζει στο αγαπημένο σου φαγητό και την απολαμβάνεις στο Pairings Garden.

Info:


1 - 11 Σεπτεμβρίου
Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ 
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα έως Κυριακή 18.00 έως 01.00

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!