Ένας Μάγκας… στα Εξάρχεια

Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου, για δύο εμφανίσεις στο κέντρο της Αθήνας.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
05/11/2016

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Γιώργος Μάγκας είναι ένας από τους βιρουόζους του κλαρίνου στην Ελλάδα και όχι μόνο, γέννημα-θρέμμα των πανηγυριών και των γάμων της ελληνικής επαρχίας. Στις ζωντανές του εμφανίσεις ο Γιώργος Μάγκας, συνοδευόμενος από τη Τζούλη Τζινέρη, δημιουργεί μια εκρηκτική, γιορτινή ατμόσφαιρα, όπου η παραδοσιακή μουσική των τσιγγάνων συναντά το τσιφτετέλι, το τσάμικο, το καλαματιανό, καθώς και άλλους παραδοσιακούς ρυθμούς της Ελλάδας.

Το φαινόμενο Μάγκας, όμως, ταξίδεψε και έξω από τα ελληνικά σύνορα. Το MTV Europe τον παρουσίασε ως το «ελληνικό φαινόμενο» στην Balkan Jazz, διαθέτοντας ειδικό συνεργείο για να καλύψει τις ζωντανές του εμφανίσεις, ενώ εκτενές αφιέρωμα στον «μάγο με το κλαρίνο», όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλούν, έκανε και η γαλλική «Liberation».

Πραγματοποίησε το όνειρό του παίζοντας σε φεστιβάλ στη Γαλλία, το Βέλγιο, την Ισπανία, τη Γερμανία, την Ολλανδία, την Αγγλία και τον Καναδά. Εμφανίστηκε στο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στο Λαύριο με τους Αμερικανούς Tuxedo Moon. Σε κάθε παράσταση εντυπωσιάζει με τα λαμέ κοστούμια του, τα οποία ράβει η γυναίκα του Τζούλη Τζινιέρη, τα χρυσά δαχτυλίδια, το αξεπέραστο στυλ.

Info:


Σάββατα 10 & 17 Δεκέμβρη

Μουσική Σκηνή An Groundfloor
Σολωμού 13 - 15
Εξάρχεια
Tηλ. κρατήσεων: 210 3841566

Οι πόρτες ανοίγουν: 22:00
Είσοδος 10€

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!