Έκπληξη στη Eurovision: Χώρα που δεν είναι χώρα διεκδικεί το τρόπαιο

Αιφνιδιασμός για τους eurofans.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Στις 7, 9 και 11 Μαϊου θα πραγματοποιηθεί ο 68ος Διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας.

Το "παρών" θα δώσουν 37 χώρες που θα λάβουν μέρος στον μεγαλύτερο μουσικό διαγωνισμό του πλανήτη, διεκδικώντας το πολυπόθητο τρόπαιο της διοργάνωσης.

Η EBU δεν προχώρησε τελικά στον αποκλεισμό του Ισραήλ παρά τη φημολογία από την πλευρά των eurofans. Παράλληλα, Βουλγαρία, Μαυροβούνιο και Βόρεια Μακεδονία δεν θα δώσουν το "παρών", αν και η επιστροφή τους βρισκόταν υπό συζήτηση. Εκτός διαγωνισμού θα παραμείνει και η Ουγγαρία.

Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε η συμμετοχή της Ρουμανίας στη Eurovision 2024, καθώς συνεχίζονται οι συζητήσεις με τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση της χώρας για πιθανή συμμετοχή της.

Μια έκπληξη όμως περίμενε τους φαν της Eurovision, καθώς οι διοργανωτές προχώρησαν σε μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της Eurovision στο Instagram, αποκαλύπτοντας ότι η Καραϊβική θα λάβει μέρος στον φετινό διαγωνισμό.

«Νέο έτος! Έχουμε νέα! Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιβεβαιώνουμε ότι η Καραϊβική έρχεται στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024. Μείνετε συντονισμένοι, ανυπομονούμε να σας πούμε περισσότερα», αναφέρει το μήνυμα που συνδυάζεται με ένα κλιπ που δείχνει κρυστάλλινα νερά και παραλίες.

Μέχρι στιγμής, δεν παρέχονται λεπτομέρειες για το πώς θα πραγματοποιηθεί η συμμετοχή της Καραϊβικής στον διαγωνισμό.

 

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!