Dolly Parton: Διασκευάζει το "Wrecking Ball" της Miley Cyrus

(AΚΟΥΣΤΕ) Θα περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ της «Rockstar»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η Ντόλι Πάρτον, η εμβληματική τραγουδίστρια της country μουσικής, επιχειρεί να βαδίσει σε ένα διαφορετικό -πιο ροκ- μουσικο μονοπάτι με το 49ο προσωπικό στούντιο άλμπουμ της, που φέρει τον τίτλο «Rockstar» και κυκλοφορεί στις 17 Νοεμβρίου.

Η Πάρτον κυκλοφόρησε πρόσφατα μια διασκευή του «Wrecking Ball» της Μάιλι Σάιρους στο πλαίσιο της καμπάνιας προώθησης του άλμπουμ. Αυτή η μετάβαση στη ροκ έρχεται μετά την αξιοσημείωτη επιτυχία που σημείωσε στη μουσική country με 44 top 10 country άλμπουμ και 110 singles που κατέκτησαν τα charts της καριέρας της.



Η 77χρονη μουσικός φαίνεται να απολαμβάνει αυτή τη νέα μουσική περιπέτεια. Συνεργάστηκε με μια σειρά από ροκ καλλιτέχνες, όπως οι Anne και Nancy Wilson των Heart, ο Rob Halford των Judas Priest, ο Nikki Sixx και ο John 5 των Motley Crue, ο Sting, ο John Fogerty, η Stevie Nicks των Fleetwood Mac, ο Richie Sambora, ο Steven Tyler των Aerosmith και πολλοί άλλοι.

Το ταξίδι της στη ροκ εμπνεύστηκε από την επιθυμία της να εξερευνήσει ένα διαφορετικό μουσικό στυλ μετά την ένταξή της στο Rock & Roll Hall of Fame, μια αναγνώριση που αρχικά την προβλημάτισε, αλλά τελικά την αγκάλιασε.

Ακούστε τη διασκευή:

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!