Δεύτερο άλμπουμ από τον Εντ Σίραν για το 2023

Tο «Autumn Variations» θα κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Εντ Σίραν (Ed Sheeran) ανακοίνωσε ότι σύντομα στον κατάλογό του θα προσθέσει το δεύτερο νέο άλμπουμ του, που θα κυκλοφορήσει το 2023… το δεύτερο σε έξι μήνες, στην πραγματικότητα καθώς επί της ουσίας θα είναι το έβδομο της καριέρας του.

Πρόκειται για το «Autumn Variations» που θα κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου.

Όπως και το «-» («Subtract»), που κυκλοφόρησε στις 5 Μαΐου, αυτή η συνέχεια έγινε από τον Άαρον Ντέσνερ, τον κιθαρίστα των National, ο οποίος έχει συνεργαστεί επίσης με την Τέιλορ Σουίφτ και την Γκρέισι Έιμπραμς.

«Το περασμένο φθινόπωρο, ανακάλυψα ότι οι φίλοι μου και εγώ περνούσαμε τόσες πολλές αλλαγές στη ζωή. Μετά τη ζέστη του καλοκαιριού, τα πάντα είτε ηρέμησαν, σταθεροποιήθηκαν, διαλύθηκαν, έφτασαν στην κορυφή ή κατέρρευσαν», είπε ο Σίραν σε δήλωσή του.

«Όταν πέρασα μια δύσκολη περίοδο στις αρχές του περασμένου έτους, το να γράφω τραγούδια με βοήθησε να καταλάβω τα συναισθήματά μου και να συμφιλιωθώ με αυτό που συνέβαινε», συνέχισε, «και όταν έμαθα για τις διαφορετικές καταστάσεις των φίλων μου, έγραψα τραγούδια, άλλα από τη δική τους οπτική γωνία, για να καταγράψω πώς βλέπαμε τον κόσμο εκείνη την εποχή. Υπήρχαν πολλοί έρωτες και νέες φιλίες ανάμεσα σε θλίψη, κατάθλιψη, μοναξιά και σύγχυση.

Ο μπαμπάς και ο αδερφός μου, μού είπαν για έναν συνθέτη που λεγόταν Έλγκαρ, ο οποίος συνέθεσε το "Enigma Variations", όπου καθεμία από τις 14 συνθέσεις αφορούσε έναν διαφορετικό φίλο του. Αυτό με ενέπνευσε να κάνω αυτό το άλμπουμ. Όταν ηχογράφησα το "Subtract" με τον Άαρον Ντέσνερ, κάναμε κλικ αμέσως. Γράψαμε και ηχογραφήσαμε ασταμάτητα και αυτό το άλμπουμ γεννήθηκε από αυτή τη συνεργασία. Αισθάνομαι ότι έχει αιχμαλωτίσει το συναίσθημα του φθινοπώρου τόσο υπέροχα στα sonics του και ελπίζω να το αγαπήσουν όλοι όσο εγώ».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!