Dee Dee Bridgewater: Η μεγάλη φωνή της τζαζ έρχεται στην Αθήνα

Πότε και που θα γίνει η συναυλία.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
H διάσημη, βραβευμένη με τρία Γκράμι ερμηνεύτρια της τζαζ Dee Dee Bridgewater θα ταξιδέψει το καλοκαίρι στην Ελλάδα προκειμένου να δώσει μια συναυλία τη Δευτέρα 15 Ιουλίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο όνομα της διεθνούς σκηνής που έχει διαγράψει 50 ολόκληρα χρόνια καλλιτεχνικής πορείας στο πλαίσιο της οποίας έχει αποσπάσει σημαντικές τιμητικές διακρίσεις και έχει σημειώσει επιτυχίες τόσο στη δισκογραφία όσο και στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Ένα παγκόσμιο είδωλο, μια αληθινή ντίβα της τζαζ που έχει την μοναδική ικανότητα να ηλεκτρίζει την ατμόσφαιρα, να σαγηνεύει και να καθηλώνει το κοινό από την πρώτη κιόλας στιγμή που ξεκινά να τραγουδά. Μια φωνή που στέκει δίπλα στις Billie Holiday και Ella Fitzgerald, ανάμεσα στις μεγαλύτερες ερμηνεύτριες της τζαζ, έρχεται στις 15 Ιουλίου για να μαγέψει ακόμα μια φορά το ελληνικό κοινό.

Μετά από μια σύντομη ενασχόλησή της με την ποπ μουσική στη δεκαετία του 1980, έστρεψε την προσοχή της και πάλι στη τζαζ και σε όλη την μετέπειτα σταδιοδρομία της, γεφύρωνε πάντα διαφορετικά μουσικά είδη, αποδεικνύοντας ότι δεν επαναπαύεται και βάζει συνέχεια τον πήχη πιο ψηλά.

Παράλληλα, έχει αναπτύξει και πλούσιο φιλανθρωπικό έργο, μέσα από τη δημιουργία προγραμμάτων για την υποστήριξη των γυναικώνς= στον χώρο της μουσικής, ενώ υπηρέτησε κι ως Πρέσβειρα Καλής Θέλησης του ΟΗΕ για την Οργάνωση Τροφίμων και Γεωργίας (FAO), επιδιώκοντας τη χρηματοδότηση δράσεων για την καταπολέμηση της πείνας σε όλο τον κόσμο.

Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!