David Bowie & Iggy Pop – Μια ιδιότυπη σχέση γίνεται ταινία

(VIDEO) Μετά το «Velvet Goldmine» το σμίξιμο του Ντέιβιντ Μπάουι (David Bowie) με τον Ίγκι Ποπ (Iggy Pop) επανέρχεται στο προσκήνιο μέσα από…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

μια ακόμη ταινία, η οποία φέρει τον τίτλο «Lust for Life». Η σκηνοθεσία είναι του Γκάμπριελ Ρέιντζ (Death of a President) ενώ το σενάριο υπογράφει ο Ρόμπιν Φρεντς ο οποίος αντλεί τη θεματολογία του μέσα από τις βιογραφίες Starman: David Bowie and Open Up και Bleed: Iggy Pop.

«Lust for Life» τιτλοφορούνταν και ο δίσκος του Ίγκι Ποπ που ηχογραφήθηκε το 1977 στο Hansa Studio του Βερολίνου με τη συνεργασία του Μπάουι.

Όπως αναφέρει ο παραγωγός Έγκολι Τόσελ: «H ταινία δεν πρόκειται να γυριστεί στα πρότυπα της κλασικής ροκ βιογραφίας, καθώς άλλωστε δεν πεθαίνει κανένας στο τέλος…

Πραγματικός πρωταγωνιστής της ταινίας θα είναι το ανήσυχο, underground Δυτικό Βερολίνο».

Εκεί καταφθάνει ο Μπάουι έρχεται στο τέλος του '76 έχοντας να αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων τον εθισμό του στα ναρκωτικά. Μέχρι το '79 κυκλοφορεί τα άλμπουμ Low», «Heroes» και «Lodger» που χαρακτηρίστηκαν ως η Τριλογία του Βερολίνου.

Την ίδια περίοδο ο Ίγκι Ποπ, σε παράλληλες εξαρτημένες στράτες, συγκατοικεί με τον Μπάουι και συνεργάζεται μαζί του στους δίσκους του «The idiot» και «Lust for Life». Και ο Μπάουι με τη σειρά του θα δεχτεί τα δώρα του Ποπ όπως μεταξύ άλλων στο περίφημο hit «China Girl».

Δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί τα ονόματα των πρωταγωνιστών.

Να σημειωθεί πως σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει μετά από αρκετό καιρό το νέο άλμπουμ του Μπάουι με τίτλο «The Next Day».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!