Νταλάρας, Σαμπάνης, Στόκας & τ’ άλλα «αστέρια» της Cobalt

(PHOTOS) Την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου έγινε στο Nikkei η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας της Cobalt Music για το 2017.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Πολλοί ήταν οι καλλιτέχνες που βρέθηκαν στην εκδήλωση για να γιορτάσουν & να ανταλλάξουν ευχές για το νέο έτος και απόψεις με τους συναδέλφους τους και τους εργαζόμενους στην εταιρία.

Τους υποδέχτηκε η διευθύντρια κα. Άννα-Μαρία Αντίππα, η οποία στη σύντομη ομιλία της πριν την κοπή, τόνισε πόσο χαρούμενη είναι τόσο για τις μεγάλες επιτυχίες των καλλιτεχνών της εταιρίας μέσα στο 2016, όσο και για τα σπουδαία που έρχονται μέσα στο 2017, τη χρονιά κατά την οποία εγκαινιάζεται και η νέα μεγάλη συνεργασία της Cobalt Music με το δισκογραφικό κολοσσό Warner Music Group!

Με όλα αυτά, θα έλεγε κανείς, πως η δισκογραφία βρίσκεται στις χρυσές καλές στιγμές της!

Το χρυσό φλουρί κέρδισε, μέσα σε χειροκροτήματα, η Έλλη Κοκκίνου, ενώ στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν, ανάμεσα σε άλλους, οι Μιχάλης Χατζηγιάννης, Γιώργος Σαμπάνης, Δήμος Αναστασιάδης, Μύρωνας Στρατής, Λούκας Γιώρκας, Στέλλα Καλλή, Παυλίνα Βουλγαράκη, Νίκος Βουρλιώτης, Claydee και Ελευθερία Ελευθερίου.

Εκεί ήταν επίσης και οι Γιώργος Νταλάρας και Μπάμπης Στόκας, οι οποίοι αυτόν τον καιρό βρίσκονται στο στούντιο μαζί με την Ελεάνα Βραχάλη και το Γιώργο Σαμπάνη, για την ολοκλήρωση του άλμπουμ, μέσα από το οποίο έχουν ήδη ξεχωρίσει οι «Κλειδαριές».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!