Country Music Showdown 2017

Η σκηνή της Country Music στην Ελλάδα στήνει τη δική της γιορτή!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η σκηνή της Country Music μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα διαδομένη στην Ελλάδα, όμως έχει ένα πιστό κοινό που δίνει το παρών σε κάθε εκδήλωση που διοργανώνουν οι μουσικοί παραγωγοί και τα συγκροτήματα που υποστηρίζουν αυτό το είδος.

Το επερχόμενο ραντεβού τους έχει ξεχωριστό ενδιαφέρων για τους απανταχού φίλους της Country καθώς το κάλεσμα έρχεται από τους Greekcowboys και τις Country Girls που θα πραγματοποιήσουν το ετήσιο μεγάλο πάρτι τους «Country Music Showdown» το Σάββατο 22 Απριλίου, στη γνωστή μουσική σκηνή «Ρυθμός Stage» (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη), με ελεύθερη είσοδο. Μέλη της ομάδας και όσοι πιστοί προσέλθουν θα διασκεδάσουν ακούγοντας μουσική country ενώ παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να χορέψουν country χορούς σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, όπως αναφέρει χαρακτξηριστικά το ενημερωτικό δελτίο.

Στη βραδιά θα συμμετέχει εκτάκτως το κλαμπ Indian Motorcycle, ο θρύλος της ιστορίας της μοτοσυκλέτας και το σύμβολο της Αμερικανικής μοτοσυκλετιστικής ιστορίας και κουλτούρας.

Greekcowboys and Country Girls


Το 2005, νιώθοντας την επιθυμία να βρίσκεται κοντά σε αυτό που για εκείνον είναι τρόπος ζωής και έκφρασης, ο Γιώργος Σερεντίνη (Ser Giorgios) εμπνεύστηκε και ίδρυσε τους «Greekcowboys & Country Girls» (GCCG), ομώνυμη ομάδα του Facebook. Η ομάδα GCCG επικεντρώνεται στη μουσική και φιλοσοφία της κάντρι για εκείνους που τη γνωρίζουν και στο να εισαγάγει νέο κοινό που θα την αγκαλιάσει και θα την αγαπήσει. Τα μέλη της ομάδας έχουν επίσης τη δυνατότητα να μάθουν για την κάντρι /δυτικό τρόπο ζωής και κουλτούρας συμπεριλαμβανομένων της μουσικής, χορούς, συμπεριφορά, ρουχισμό και ταινίες (lifestyle).

Guest Star η Chrisanthi Demopoulos, που με συνοδεία την κιθάρα της και την εξαιρετική φωνή της, θα ξεκινήσει τη βράδια ερμηνεύοντας μερικά αγαπημένα αυθεντικά κομμάτια της Country και Southern μουσικής.

Chrisanthi-Demopoulos.jpg

Still Unbroken

Still-Unbroken.jpg

Πρώτοι στη σκηνή θα ανέβουν οι Still Unbroken, που θα γεμίσουν τον χώρο με Southern Rock, Classic Rock και Pop Rock ήχους.

Straw Hats

STRAW-HATS.jpg

Το συγκρότημα STRAW HATS θα ερμηνεύσει ζωντανά νέα και κλασσικά κομμάτια της country, southern rock και bluegrass μουσικής με επιτυχίες από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της αμερικάνικης country μουσικής σκηνής.

Σάββας Συνοδινός


Ο Σάββας Συνοδινός γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός της αμερικάνικης μουσικής σκηνής από το SouthernRock.gr, θα είναι στα decks, εγγύηση για μια βραδιά με πολύ, και καλή μουσική από τον αμερικάνικο νότο. Ένα μουσικό ταξίδι που θα σας εκπλήξει, με επιτυχίες του παρελθόντος αλλά και νέα εξαιρετικά τραγούδια.

Το πρόγραμμα επιμελήθηκε η Διοικητική Ομάδα και θα παρουσιάσει ο Ser Giorgios Serentini.

Στην είσοδο θα δίνεται και δωρεάν λαχνός σε κάθε άτομο για την κλήρωση πλούσιων δώρων.

Με την ευγενική στήριξη των δωροθέτων: Moonshine Festival - MustShoes - Print-tshirt

Info:


Πότε: Σάββατο 22 Απριλίου
Που: «Ρυθμός Stage» (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη, τηλ. 2109750060)
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Είσοδος: Ελεύθερη (όπως πάντα)

COUNTRY-MUSIC-POSTER.jpg

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!