Classic Rock 7: Τρεις θρυλικές ροκ φωνές στο Ηρώδειο

Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το Classic Rock 7 επιστρέφει στο Ηρώδειο με guest πρεσβευτές του Rock ήχου, μια ορχήστρα και τις πιο μεγάλες rock επιτυχίες. Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023, οι φετινοί guests είναι της rock μουσικής σκηνής έρχονται για πρώτη φορά να τραγουδήσουν κάτω από τον αθηναϊκό ουρανό και την Ακρόπολη.

Ο Dave Evans, πρώτος τραγουδιστής και συν-ιδρυτής των ΑC/DC, 50 χρόνια από την ίδρυση τους, θα ερμηνεύσει τραγούδια σταθμούς όπως το "TNT" και το "Highway to heaven" αλλά και covers που έπαιξαν οι AC/DC στην πρώτη περιοδεία τους.

O Justin Hayward, η αυθεντική φωνή των Moody Blues, με μοναδικά κομμάτια όπως το "Nights in White Satin" και το "Tuesday Afternoon".

Η Maggie Reilly, η κεντρική φωνή της μπάντας του Mike Oldfield, η οποία ερμήνευσε τα διάσημα κομμάτια "Moonlight Shadow" και "France". Εκτός από τις αγαπημένες επιτυχίες με τον Mike Oldfield θα ερμηνεύσει και το διαχρονικά διάσημο κομμάτι "Everytime you touch", το οποίο εκτόξευσε την καριέρα της το 1992 αλλά και άλλες δικές της επιτυχίες.

Και η εμπειρία απογειώνεται με τον δυνατό συμφωνικό ήχο της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών και με την δυναμική της ηλεκτρικής μπάντας από τους:

Δαμόπουλος Κωσταντίνος: Keyboards
Καλαντζάκος Θοδωρής: Electric Guitar
Καλαντζάκος Λουκάς : Drums
Φακανάς Γιώργο: Bass

image.jpg

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!