B.D. Foxmoor & Πλιάτσικας: Νοσταλγία & ένταση!

(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ PHOTOS) Πήγαμε στο «Παραπόρτι» του Φίλιππου Πλιάτσικα με τον B.D. Foxmoor στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Φωτογραφίες: Δημήτρης Διολής

Πήγαμε στην παράσταση Παραπόρτι στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο και απολαύσαμε τον B.D. Foxmoor και τον Φίλιππο Πλιάτσικα, σε ένα απρόσμενο αντάμωμα, που ξύπνησε την εφηβεία μας. Οι δύο μουσικοί, που τα συγκροτήματά τους υπήρξαν από τα πλέον επιδραστικά για τους νέους στην Ελλάδα, συναντήθηκαν στη σκηνή και ένωσαν τις δυνάμεις τους.

Τα γεμάτα σκληρή ευαισθησία κομμάτια των Active Member που μιλούν για την αλληλεγγύη και την λευτεριά από τη μία και τα ρομαντικά all time classic πυξλαξικά τραγούδια. Ή αλλιώς η low bap του Μιχάλη Μυτακίδη που εναλλασσόταν διαρκώς με τις ροκ μπαλάντες του Φίλιππου.

Νοσταλγία και ένταση. Κομμάτια που μιλούν στην καρδιά με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Η Sadahzinia, γυναίκα του B.D. Foxmoor, ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε μαζί του. Το ίδιο έκαναν μαζί με τον Πλιάτσικα, ο αδελφός του ο Λευτέρης, γνωστός από τους Όναρ, και ο Νίκος Καλλίνης, ένας εκ των Εκείνος + Εκείνος.

«Η παράσταση αυτή φιλοδοξεί να αποδείξει ότι η μουσική είναι μία», λέει ο Πλιάτσικας στην αρχή, ενώ προς το τέλος το «Φυσάει κόντρα» του Μιχάλη τα σαρώνει όλα.

Απολαύστε τους για μερικές ακόμη εμφανίσεις. Πήραν παράταση. Ευτυχώς.

Ακολουθεί εκτενές κείμενο για το υπέροχο αυτό live με τη νέα χρονιά…

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!