Άνοιξε το κατάστημα των Rolling Stones στο Λονδίνο

Με συλλεκτική έκδοση του Sticky Fingers
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ένα κατάστημα αφιερωμένο στους Rolling Stones άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό την Τετάρτη στο Νο9 της Carnaby Street, στην καρδιά του δρόμου που δημιουργήθηκε ο μύθος των Swinging 60s London, όπου οι λάτρεις του συγκροτήματος μπορούν να βρουν τα πάντα γι’ αυτούς, από αναμνηστικά με το διάσημο λογότυπο με τη γλώσσα μέχρι τους δίσκους τους!

Ασφαλώς πρόκειται για ένα παράδεισο των φίλων του Mick Jagger και της αειθαλούς παρέας του που αναμένεται να προσελκύσει τουρίστες στο Λονδίνο σε μια εποχή που έχει μειωθεί ο τουρισμός του.

Rolling Stones shop opens in London

Οι Rolling Stones αψήφησαν την ζοφερή έκρηξη του covid-19 και όταν ρωτήθηκε ο Mick Jagger γιατί άνοιξαν ένα κατάστημα σε αυτές τις συνθήκες αστειευόμενος απάντησε : «Είναι η αιώνια αισιοδοξία!».

Ο Jagger υπενθύμισε πώς η μπάντα επισκέφτηκε την Carnaby Street πριν συνδεθεί με τη μουσική σκηνή της δεκαετίας του 1960 του Λονδίνου, συμπεριλαμβανομένων των The Who και David Bowie.

«Συνηθίζαμε να δουλεύουμε εκεί, να κάνουμε πρόβες εκεί και τρώγαμε εκεί κοντά. Δεν είναι κακό μέρος να έχουμε κατάστημα», πρόσθεσε.

stones 5

Οι μαυροκόκκινες μάσκες με το λογότυπο των Rolling Stones αναμένεται να γίνουν best-seller ! Επίσης το κατάστημα διαθέτει μπλουζάκια, μπουφάν, μπουκάλια νερό, φορητούς υπολογιστές, ομπρέλες, μπρελόκ, πένες για όσους ελπίζουν να μιμηθούν τον κιθαρίστα Keith Richards και πολλά ακόμη αξεσουάρ ελπίζοντας ότι θα γίνει κάτι περισσότερο από ένα κατάστημα. Όλα με το διάσημο λογότυπο των Stones που δημιούργησε ο John Pasche και έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο δίσκο τους «Sticky Fingers» το 1971, το οποίο κυκλοφόρησε σε μια ειδική συλλεκτική έκδοση περιορισμένων αντιτύπων σε τιμή λίγο πάνω από τα 1.300 ευρώ ! Φυσικά μπορεί να το αγοράσει κανείς μόνο από το κατάστημα της Carnaby Street No9.

"Το προϊόν είναι αγαπητό στις καρδιές μας, αλλά είναι και η εμπειρία του είναι εξίσου σημαντική", δήλωσε ο David Boyne, διευθύνων σύμβουλος της Bravado, της εμπορικής κορωνίδας της Universal Music.

Rolling Stones
Ένα γιγαντιαίο γλυπτό με τα χείλη και τη γλώσσα έχει πιάσει θέση στο παράθυρο, προσκαλώντας τους περαστικούς στην οδό Carnaby, το επίκεντρο της μουσικής έκρηξης και μόδας του Λονδίνου στη δεκαετία του 60.

Οι γιγαντιαίες οθόνες μεταδίδουν βίντεο υψηλής ευκρίνειας από συναυλίες της μπάντας και τα άλμπουμ τους είναι διαθέσιμα στα ράφια του καταστήματος.

Η διακόσμηση είναι από κοινού επιμελημένη από Stones και Bravado, η διακόσμηση παραμένει πιστή στο κόκκινο και μαύρο χώμα της μπάντας, ενώ ένα γυάλινο πάτωμα με στίχους Stones, προσφέρει θέα στο υπόγειο!

Αυτή την εβδομάδα οι Rolling Stones κυκλοφόρησαν μια νέα επετειακή έκδοση του άλμπουμ τους «Goat’s Head Soup», ο δίσκος με το «Angie», του 1973, η οποία είναι διαθέσιμη σε όλες τις μορφές στο κατάστημα.

Stones 4
Επίσης πρόσφατα κυκλοφόρησαν κάποια ακυκλοφόρητα κομμάτια τους της περιόδου αυτής, με τελευταίο το «Scarlet» στο οποίο συμμετείχε ο Jimmy Page Led Zeppelin και ο Ric Grech των Blind Faith.

Δείτε το The Rolling Stones open store in London ΕΔΩ

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!