Ακυρώνονται οι συναυλίες του Γιάννη Κότσιρα στο Gazarte

Με τίτλο «Ο Υπέροχος Κύριος Μάνος Ελευθερίου».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το ρεσιτάλ για πιάνο και φωνή με επίκεντρο τα τραγούδια του Μάνου Ελευθερίου που ετοίμασαν ο Γιάννης Κότσιρας και ο Θοδωρής Οικονόμου και επρόκειτο να παρουσιαστεί στη σκηνή του Gazarte ακυρώνεται.

Η επίσημη ανακοίνωση:

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως λόγοι ανωτέρας βίας που δεν μπόρεσαν να επιλυθούν μέχρι και σήμερα, αναγκάζουν τον Γιάννη Κότσιρα και το GAZARTE να προβούν σε ακύρωση των προγραμματισμένων συναυλιών του καλλιτέχνη. Ο Γιάννης Κότσιρας και το επιτελείο του GAZARTE, σας υπόσχονται πως στο επόμενο διάστημα θα βρεθούν και πάλι σε κοινή πορεία για σημαντικές καλλιτεχνικές εμφανίσεις.

Παρακαλούνται οι θεατές που έχουν αγοράσει το εισιτήριό τους με μετρητά να επικοινωνήσουν με το Gazarte (210 3460347 – Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. – καθημερινά 11:00 με 17:00) για επιστροφή χρημάτων. Όσοι έχουν προμηθευτεί το εισιτήριό τους με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, θα τους επιστραφεί αυτόματα το αντίτιμο του εισιτηρίου στο λογαριασμό της κάρτας τους.

GAZARTE CULTURAL HUB
www.gazarte.gr
T: 210 3460347
Fax: 210 3460283
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!