«Ακολούθησα ένα αστέρι» με τη Γλυκερία

Η Γλυκερία μιλά για το νέο άλμπουμ της με τις συμμετοχές των Ελένης Βιτάλη, Μανώλη Λιδάκη & Dilek Koc που κυκλοφορεί σύντομα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Έξι χρόνια μετά το τελευταίο άλμπουμ με νέα τραγούδια, η Γλυκερία επιστρέφει στη δισκογραφία με νέο, ολοκληρωμένο δίσκο, που περιλαμβάνει καινούρια τραγούδια, αλλά και διασκευές. Συμμετέχουν οι Ελένη Βιτάλη, Μανώλης Λιδάκης & Dilek Koc.

Η Γλυκερία σημειώνει σχετικά:


Και να που έφτασε επιτέλους η ώρα…

Έξι περίπου χρόνια μετά το τελευταίο album μου με καινούρια τραγούδια και μολονότι η δισκογραφία στις μέρες μας είναι πια «πολυτέλεια», αποτελεί όμως μεγάλη προσωπική μου ανάγκη, έχω τη χαρά να σας ανακοινώσω ότι σε 10 περίπου μέρες θα έχουμε στα χέρια μας τον καινούριο μου δίσκο. Έναν δίσκο που φτιάχτηκε με πολλή αγάπη και πραγματικό μεράκι.

Τραγούδια αγαπημένα από το παρελθόν, με μια νέα όμως ματιά και άποψη, μπλέκονται γλυκά με άλλα ολοκαίνουρια, που έχω μεγάλη αγωνία να μοιραστώ μαζί σας.

Στο ταξίδι μου αυτό και κάποιοι πολύ αγαπημένοι φίλοι, που συμμετέχουν τραγουδώντας μαζί μου, η Ελένη Βιτάλη, ο Μανώλης Λιδάκης και η Dilek Koc… αλλά και όλοι οι δεξιοτέχνες μουσικοί που συνέβαλαν καθοριστικά στο τελικό αποτέλεσμα. Πάντα δίπλα μου ο Στέλιος Φωτιάδης, που με τη δημιουργική ματιά του, επιμελήθηκε μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια αυτή την παραγωγή.

Εν αναμονή της κυκλοφορίας λοιπόν και με την ευχή να αγαπήσετε αυτά τα τραγούδια όσο κι εγώ…
Γλυκερία

Στο βίντεο μπορείτε να ακούσετε ένα από τα νέα τραγούδια, με τίτλο «Ακολούθησα ένα αστέρι» σε μουσική & στίχους Στέλιου Φωτιάδη.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!