Αγάθωνας – «Ο Μαζωνάκης δεν ξέρει να τραγουδάει»

(VIDEO) «Ο Κιάμος παίρνει ατόφια αραβικά και αλλάζει τους στίχους. Ο Φοίβος βάζει το κομπιούτερ και γράφει 50 πράγματα με μία φορά. Ο Μαζωνάκης δεν…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
08/02/2013

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr

ξέρει να τραγουδάει».

Αυτά είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή "Πρωινό μου" ο περιζήτητος πια και πρώτη «Κόζα Μόστρα» Αγάθωνας Ιακωβίδης και… συνέχισε:

«Θα σχολιάσω γενικότερα τις μουσικές τάσεις των τελευταίων ετών, που είναι τέτοιες. Αυτή είναι η μουσική που διασκεδάζει ο Νεοέλληνας. Εγώ έχω πει τη γνώμη μου από τα παλιά τα χρόνια, δεν συμφωνώ με αυτό. Ο Κιάμος παίρνει ατόφια αραβικά, λιβανέζικα και αλλάζει τους στίχους. Το κάνουν όλοι σχεδόν, εδώ και δεκαετίες. Έχουμε τέτοια μουσική παράδοση και θα παίρνουμε τα έτοιμα; Μπορεί να υπάρχουν καλοί μουσικοί αλλά πηγαίνουν τσάμπα και βερεσέ. Αν πηγαίνουν μόνο για να βγάλουν λεφτά, καλά κάνουν. Έχουν τα σουξεδάκια, πολύ εύκολα πράγματα. Παίρνει ο Φοίβος και βάζει στο κομπιούτερ και γράφει 50 πράγματα με μία φορά. Γίνονται επιτυχίες, της μίας βδομάδας όμως. Για αυτό και η δισκογραφία κατάντησε εκεί που κατάντησε….

Ο Μαζωνάκης δεν μου αρέσει καθόλου. Γιατί δεν τραγουδάει καλά, δεν ξέρει να τραγουδάει…

Δεν τα έβαλα με τη Μαριώ. Αυτή ήταν η γνώμη μου από τότε που τη γνώρισα, αλλά ας μη το συνεχίσουμε. Εγώ αυτό που έχω να της πω είναι ότι μπορώ να τραγουδήσω ό,τι θέλω και ας με κρίνουν μετά. Έχω αυτό το δικαίωμα, είμαι 40 χρόνια στο τραγούδι»

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!