Αγάθωνας και Μαριώ στα «μαχαίρια»

(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO ) «Η Μαριώ τραγουδάει απαίσια, δεν θα ‘πρεπε να λέει ρεμπέτικα» ο ένας – «Ο Αγάθωνας ότι και να πει δεν με αφορά. Δεν θα πήγαινα στην Eurovision…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
05/02/2013

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Κέρκης

έχω πάει στο φεστιβάλ τραγουδιού».

Οι σύγχρονοι τραγουδιστές του ρεμπέτικου αλληλομαχαιρώνονται μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές. Απ’ το «Όλα Μπάχαλο» ο Αγάθωνας και από την «Μεσημεριανή Μελέτη» η Μαριώ.

Αν και πρέπει να ομολογήσουμε πως η δεύτερη «αναγκάστηκε» να απαντήσεις στις τοποθετήσεις του πρώτου που σαφώς και τη θίγουν.

Συγκεκριμένα η Μαριώ, σε σχετικά διαλλακτικούς τόνους δήλωσε: «Δεν με στεναχωρεί ότι είπε ο Αγάθωνας. Έχω την οικογένειά μου, τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου. Αυτό μόνο με ενδιαφέρει, να είναι καλά η οικογένειά μου. Ο Αγάθωνας ότι και να πει δεν με αφορά, δεν θέλω να ασχοληθώ μαζί του. Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις και τα λόγια του. Το 1992 συνεργαστήκαμε μαζί του δεν γίναμε ποτέ φίλοι. Δεν είχα ποτέ καμία επικοινωνία μαζί του. Δεν τον πήρα τηλέφωνο για να του μιλήσω για την επιλογή του να πάει στην Eurovision. Δεν ξέρω καν το τηλέφωνό του. Δεν θα πήγαινα στην Eurovision, έχω πάει στο φεστιβάλ τραγουδιού. Του εύχομαι καλή επιτυχία και να είναι καλά με την οικογένειά του. Αν είμαι καλή τραγουδίστρια το ξέρει ο κόσμος. Το ρεμπέτικο τραγούδι το υπηρετώ τόσα χρόνια, είναι στάση ζωής»

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!