Αυτό είναι το τραγούδι με τη μεγαλύτερη διάρκεια στο Billboard Hot 100

Κατέρριψε το ρεκόρ
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
O André 3000 έχει καταρρίψει ρεκόρ για το μεγαλύτερης διάρκειας τραγούδι που εντάχθηκε στο Billboard Hot 100. Σύμφωνα με το Billboard, η μέση διάρκεια ενός τραγουδιού στο συγκεκριμένο chart είναι τρία λεπτά και 15 δευτερόλεπτα.

Πολλά τραγούδια στο chart υπερβαίνουν τα τρία λεπτά και 15 δευτερόλεπτα, αν και κανένα δεν είναι τόσο μεγάλης διάρκειας όσο το «I Swear, I Really Wanted to Make a "Rap" Album But This Is Literally the Way the Wind Blew Me This Time».

Το τραγούδι είναι από το νέο του άλμπουμ, New Blue Sun.

Το LP που κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό τον μήνα, είναι το πρώτο σόλο άλμπουμ εδώ και 17 χρόνια του André, ο οποίος είναι μέλος του ντουέτου Outkast. Προς έκπληξη ορισμένων θαυμαστών του, το πρότζεκτ είναι εξ ολοκλήρου ορχηστρικό με έμφαση στον ήχο του φλάουτου.

Το τραγούδι έφθασε στο Νο. 90 του Hot 100, ανέφερε το Billboard. Πριν από τον André 3000, το ρεκόρ για το μεγαλύτερης διάρκειας τραγούδι στο Hot 100 κατείχε το single των Tool το 2019 "Fear Inoculum" από το ομώνυμο άλμπουμ τους.

Προηγουμένως δεύτερο, αλλά τώρα τρίτο, μεγαλύτερης διάρκειας τραγούδι στο Hot 100 είναι το "All Too Well (Taylor's Version)" της Τέιλορ Σουίφτ (10 λεπτά και 13 δευτερόλεπτα).

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!