Αφιέρωμα στους Απόστολο και Κώστα Καλδάρα στα «Τσιτσάνεια 2019»

Γεράσιμος Ανδρεάτος, Ζωή Παπαδοπούλου, Μπάμπης Αντωνίου και Σταυρούλα Εσαμπαλίδη τραγουδούν Απόστολο και Κώστα Καλδάρα στα Τρίκαλα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
«Τι θα θυμηθώ, τι να ξεχάσω…»

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Τσιτσάνεια 2019» η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας διοργανώνει τη μουσική παράσταση «Τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω…», η οποία είναι αφιερωμένη στον τρικαλινό λαϊκό συνθέτη Απόστολο Καλδάρα και στο γιο του, επίσης ξεχωριστό συνθέτη, Κώστα Καλδάρα. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί, με ελεύθερη είσοδο, την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2018 στις 8:30 το βράδυ, στον αύλειο χώρο του Μύλου Ματσόπουλου στα Τρίκαλα.

Τα τραγούδια του Απόστολου και του Κώστα Καλδάρα θα τραγουδήσουν ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Ζωή Παπαδοπούλου, ο Μπάμπης Αντωνίου και η Σταυρούλα Εσαμπαλίδη.

Τις ενορχηστρώσεις επιμελήθηκε ο πιανίστας και συνθέτης Σάκης Κοντονικόλας, ο οποίος θα παίξει πιάνο στη λαϊκή ορχήστρα που θα στελεχωθεί από τους μουσικούς Βασίλη Μητσιάκη και Ευθύμιο Γρηγορίου στο μπουζούκι, Κώστα Ματσίγκο και Δημήτρη Τυχάλα στην κιθάρα, Κώστα Λάμπα στο μπάσο, Γιώργο Αγγελάκη στο ακορντεόν, Δήμητρα Καλιάρα στο κανονάκι, Γιάννη Μακρυγιάννη στα κρουστά, Νεκτάριο Παπαγεωργίου στο κλαρίνο και Στέλιο Καραγιώργο στα τύμπανα.
ΑφίσαΤσιτσάνεια 2019προσκληση

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!