«Θαλασσινά παλάτια»: Ο απόηχος των συναυλιών στην California

(AKOYΣΤΕ) Μέχρι τον Ειρηνικό Ωκεανό έφθασε ο απόηχος των δυο μεγάλων συναυλιών Νταλάρα - Κορακάκη.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Τα «Θαλασσινά παλάτια» για τους Έλληνες του Los Angeles

Μέχρι το Los Angeles έφθασαν τα νέα για τις δυο πρώτες συναυλίες του Γιώργου Νταλάρα με τον Βαγγέλη Κορακάκη, που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Δευτέρα 6 και την Τρίτη 7 Μαρτίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και στις οποίες αναφερθήκαμε με αναλυτικό ρεπορτάζ. Συμμετείχαν ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Ασπασία Στρατηγού και ο Βασίλης Κορακάκης.

Στις συναυλίες ακούστηκε το μεγαλύτερο μέρος από τα «Θαλασσινά παλάτια», το δίσκο της συνεργασίας του Βαγγέλη Κορακάκη με τον Γιώργο Νταλάρα και τη συμμετοχή του Βασίλη Κορακάκη, που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group, παλαιότερα τραγούδια του Κορακάκη, αλλά και μεγάλες επιτυχίες από την ανεξάντλητη «δεξαμενή» του παλιού λαϊκού τραγουδιού.

Στις συναυλίες αυτές ήταν αφιερωμένο ένα μέρος της εκπομπής της Ανδριάνας Πετράτου, στην Ελληνική Ραδιοφωνία του Los Angeles (LA.Hellenic Radio), που μεταδόθηκε στις 5 τα ξημερώματα - ώρα Ελλάδος - της Τετάρτης 8 Μαρτίου, (αντιστοίχως 7 μμ το απόγευμα της Τρίτης - ώρα δυτικής ακτής, Ειρηνικού και 10 μμ ώρα ανατολικής ακτής, Ατλαντικού). Αξίζει να σημειώσουμε πως στις 12 Δεκεμβρίου 2016, η εκπομπή της Ανδριάνας Πετράτου ήταν αφιερωμένη στα «Θαλασσινά παλάτια», ενώ ο Βαγγέλης Κορακάκης παραχώρησε τηλεφωνική συνέντευξη στη δημοσιογράφο.

Οι συναυλίες θα επαναληφθούν την Δευτέρα 13 και την Τρίτη 14 Μαρτίου στις 9 το βράδυ.

Στο video μπορείτε να ακούσετε το σχετικό απόσπασμα της εκπομπής της Ανδριάνας Πετράτου για τις συναυλίες στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!