Θα ξαναδούμε τις «Τρεις Χάριτες» στην τηλεόραση;

Ο Μιχάλης Ρέππας δίνει την απάντηση
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
O Μιχάλης Ρέππας έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις «Τρεις Χάριτες» και το ενδεχόμενο να γίνει remake της σειράς.

Ο σεναριογράφος και ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» κι αρχικά, ανέφερε: «Δεν υπάρχει λόγος να γίνει remake και η απουσία της Μίνας Αδαμάκη το κάνει ακόμα χειρότερο».

«Έχουμε έναν φόβο κι εγώ κι ο Θανάσης Παπαθανασίου. Είναι όπως στον έρωτα. Έκατσε κάτι πολύ όμορφο, δεν είναι σίγουρο ότι θα ξανακάτσει, ακόμα κι αν μαζευτούν οι ίδιοι συντελεστές», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Τέλος, αναφέρθηκε στα χρήματα και παραδέχτηκε πως παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για τον ίδιο.

«Όλα τα κάνω για το χρήμα. Πιστεύω πάρα πολύ στα χρήματα, παρότι δεν είμαι καλός στον χειρισμό. Πιστεύω ότι όλοι πρέπει να δουλεύουμε για τα χρήματα και κάποια στιγμή, οφείλει να σε πληρώνει η ζωή», είπε κλείνοντας.

Μία από τις πρώτες σειρές της ιδιωτικής τηλεόρασης

Μπορεί όσοι έζησαν τη δεκαετία του '90 να τις θυμούνται με νοσταλγία, αλλά για να μαθαίνουν οι νεότεροι, οι «Τρεις Χάριτες» ήταν η ωμική σειρά που προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel τις τηλεοπτικές περιόδους 1989-1990 (στο δεύτερο μισό της σεζόν), 1990-1991 και 1991-1992.

Ήταν από τις πρώτες σειρές που προβλήθηκαν στη νεοσύστατη τότε ιδιωτική τηλεόραση.

Σημείωσε τεράστια επιτυχία, επιτυγχάνοντας εξαιρετικά υψηλά νούμερα τηλεθέασης και θεωρείται πλέον ως ένα από τα πιο πετυχημένα προγράμματα που έχει προβάλει ποτέ η ελληνική τηλεόραση.

 Η σειρά περιέγραφε την καθημερινότητα τριών αδερφών, οι οποίες αποφάσισαν να μείνουν στο ίδιο σπίτι, αλλά και όλα τα αστεία περιστατικά αυτής της συμβίωσης. Στη σειρά πρωταγωνιστούσαν η Άννα Παναγιωτοπούλου (Όλγα Χαρίτου-Παπαχαρίτου), η Νένα Μεντή (Μαρία Χαρίτου), η Μίνα Αδαμάκη (Ειρήνη Χαρίτου) και η Άννα Κυριακού (θεία Μπεμπέκα). Το σενάριο της σειράς υπέγραφαν οι Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!