Tα Νούμερα: Τι θα δούμε την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου

(VIDEO & PHOTO) Στις 10 το βράδυ στην ΕΡΤ1
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η μουσική κωμωδία 24 επεισοδίων, σε πρωτότυπη ιδέα του Φοίβου Δεληβοριά και του Σπύρου Κρίμπαλη και σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη, βρίσκεται στον 16ο σταθμό της.

Τίτλος του επεισοδίου: «Είναι μικρή η ζωή»

Ο Φοίβος και ο Τζόναθαν καλούν τη Μαρίζα Ρίζου στη «Μάντρα».

Ο Θανάσης όμως, που έχει μόλις ξεκινήσει σπουδές Ιστορίας στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, ανακαλύπτει -ή πιστεύει πως ανακαλύπτει- κάτι παράξενο (και ενδεχομένως φρικτό) που την αφορά.
ta noumera eo16
Εν τω μεταξύ, ο Φοίβος κλείνεται για πολλές ώρες σε ένα ασανσέρ με τον Μενέλαο και αναγκάζονται επιτέλους να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον.

Ο Τζόναθαν φεύγει απ’ το σπίτι της Δανάης θεωρώντας πως εκείνη τον απατά με τον Φοίβο. Ο Ζερόμ αποφασίζει να εξομολογηθεί τον έρωτά του στην Κίρμπυ. Και ο Παντελής είναι απολύτως πεπεισμένος πως η Ρίζου καίγεται για κείνον.

Όλα θα λυθούν όπως πάντα με ένα λάιβ -λίγο πιο… «αιμοβόρο» από ό,τι συνήθως.

Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Καραντινάκης

Συμμετέχουν: Φοίβος Δεληβοριάς, Σπύρος Γραμμένος, Ζερόμ Καλουτά, Βάσω Καβαλιεράτου, Μιχάλης Σαράντης, Γιάννης Μπέζος, Θανάσης Δόβρης, Θανάσης Αλευράς, Ελένη Ουζουνίδου, Χάρης Χιώτης, Άννη Θεοχάρη, Αλέξανδρος Χωματιανός, Άλκηστις Ζιρώ, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Γιάννης Σαρακατσάνης και η μικρή Έβελυν Λύτρα.

Εκτέλεση παραγωγής: ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!