Στο Mega επιστρέφουν οι τίτλοι των παλιών εκπομπών

Δείτε ποιοι και ποιες κάνουν comeback.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
04/02/2020
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το νέο Mega θα αξιοποιήσει σύμβολα, τίτλους εκπομπών και μουσικά σήματα του… παλιού Μεγάλου Καναλιού.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στη Real, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων επιστρέφει ως «Mega γεγονότα», η πρωινή εκπομπή από τις 7:00 έως τις 11:00 ως «Κοινωνία Ώρα Mega» ενώ και το επόμενο μαγκαζίνο από τις 11:00 έως τις 13:00 θα φέρει τον τίτλο «Mega mag».

Ο μόνος – ίσως – τίτλος που δεν θα χρησιμοποιηθεί είναι το «Mega Star», λόγω των αλλαγών που έχουν συμβεί στη μουσική βιομηχανία και το πλάνο της εκπομπής θα πρέπει να αλλάξει.

Υπάρχουν όμως και πρωτότυποι τίτλοι. Π.χ. η μαγειρική εκπομπή του Αλέξανδρου Παπανδρέου, καθημερινά στις 16:30 θα λέγεται «Νόστιμα και απλά», ενώ μετά το δελτίο νοηματικής γλώσσας θα ακολουθεί το «Live news» με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Στη βραδινή ζώνη η Αθηναΐδα Νέγκα θα έχει για late night εκπομπή κάθε Δευτέρα. Τις άλλες μέρες οι συγκεκριμένες ώρες θα έχουν αθλητικό πρόγραμμα καθώς υπάρχει συμφωνία της Alter Ego με τη Nova για να μεταδίδει κάθε Πέμπτη και Παρασκευή τους αγώνες της Ευρωλίγκας σε μαγνητοσκοπημένη μετάδοση τα μεσάνυχτα, αμέσως μετά δηλαδή τη λήξη του live αγώνα που βγαίνει αποκλειστικά στα Novasports.

Στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου θα ενταχθούν και οι αγώνες του αγγλικού Κυπέλλου ποδοσφαίρου.

Τις Τετάρτες θα εναλλάσσονται οι εκπομπές έρευνας των Χάρη Καρανίκα και Γιάννη Μούτσου.

«Όλα MEGA» λοιπόν.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!