Σπίτι με το MEGA: Πρωτοχρονιά με Άγγελο και Στέλιο Διονυσίου

(VIDEO & PHOTOS) Και άλλους δημοφιλείς καλλιτέχνες
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 21:00, η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται στο «Σπίτι με το MEGA» τον Άγγελο και τον Στέλιο Διονυσίου, σε μια βραδιά με διαχρονικές επιτυχίες, χορό και εκλεκτούς καλεσμένους.

Οι αδελφοί Διονυσίου, αυθεντικές λαϊκές φωνές με βαρύ επώνυμο, ερμηνεύουν τραγούδια από την πλούσια δισκογραφία τους αλλά και κομμάτια-σταθμούς από τη καριέρα του πατέρα τους, του αείμνηστου Στράτου Διονυσίου («Η δική μου η τρέλα», «Ψηλά τα χέρια», «Παράπονό μου», «Τελειώσαμε», «Κύριος ήρθα κύριος φεύγω», «Με σκότωσε γιατί την αγαπούσα», «Ένα λεπτό περιπτεράς» κ.ά.).

Δίπλα τους θα βρεθούν δημοφιλείς καλλιτέχνες. Η Γωγώ Τσαμπά ,ο Δημήτρης Κοντολάζος, που ερμηνεύει μαζί με τον Άγγελο Διονυσίου το «Άγνωστε φίλε», ο Θοδωρής Φέρρης, ο Αλέξανδρος Τζουγανάκης, η Χριστίνα Σάλτη. Special guest ο Αντύπας και ο γιος του, ο Πρόδρομος.
Πρωτοχρονια_στο_Σπιτι_με_το_MEGA__15_.webp
Σε μία εμφάνιση- έκπληξη, ο Θέμης Αδαμαντίδης ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια του ενώ σε ένα απρόσμενο ντουέτο με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη τραγουδούν μαζί το «Άναψε μου ένα τσιγάρο». Στην εορταστική βραδιά συμμετέχει και η Αγνή Καλουμένου.

Ξεχωριστή είναι και η μουσική συνάντηση του Στέλιου Διονυσίου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο αξέχαστο «Αποκοιμήθηκα» με τον οικοδεσπότη να τον συνοδεύει στο πιάνο.

Αγαπημένα πρόσωπα του MEGA και δημοφιλείς καλεσμένοι γίνονται μέρος αυτής της μεγάλης παρέας και ανταλλάσσουν θερμές ευχές: Δώρα Αναγνωστοπούλου, Μαρία Μπεκατώρου, Αντώνης Κατσαρός, Χριστίνα Ρήγου, Νικήτας Κορωνάκης, Δημήτρης Παπανικολάου, Σπύρος Λάμπρου, Μάγδα Τσέγκου, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Φωτεινή Ντεμίρη, Μαρίνα Λαμπροπούλου, Τζένη Διαγούπη, Γιολάντα Μπαλαούρα, Τάκης Βαμβακίδης, Νικόλ Χριστοδούλου, Ζωή Γεράζη, Μίλτος Χαρόβας, Δημήτρης Πετρόπουλος, Άννα Κανδαράκη, κ.ά.
Πρωτοχρονια_στο_Σπιτι_με_το_MEGA__13_.webp
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σκηνοθεσία: Αντώνης Μόργκαν
Project Manager: Αντώνης Δημητριάδης
Αρχισυνταξία: Θωμάς Αριστεράκης
Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα
Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Παναγοπούλου

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!