Σπάνια ντοκουμέντα στην ιστοσελίδα του Κώστα Μαρδά

Δείτε, ακούστε και διαβάστε συνεντεύξεις και άρθρα με προσωπικότητες της μουσικής και κοινωνικοπολιτικής μας ζωής. 
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
«Ο Μαρδάς, είναι μια βρύση που στάζει αργά – αργά, για να σε βασανίσει. Ελάχιστοι στίχοι. Δουλεμένοι μέσα σε ποικίλα εργαστήρια, ώσπου να πάρουν την τελική μορφή τους. Σ’ αυτήν, όμως, την τελική μορφή, δεν χωράει τίποτ’ άλλο. Και ούτε κάτι περισσεύει. Τα πάντα, είναι ζυγιασμένα με τη ζυγαριά του χρυσικού, που δεν κάνει λάθη, δεν χαρίζει, δεν κλέβει… Η ποίηση του Μαρδά πηγάζει από τα έγκατα ενός ανθρώπου, που θα τον έλεγα κυνικό, αν δεν έβλεπα, από τους στίχους πάντοτε, ότι είναι απελπισμένος …»

Με αυτά τα λόγια, ο Λευτέρης Παπαδόπουλος είχε προλογίσει το 2009 την πρώτη ποιητική συλλογή του Κώστα Μαρδά «Αθήνα με θολό ποτάμι».

Καταξιωμένος δημοσιογράφος αλλά και συγγραφέας με σημαντικό έργο καθώς και στιχουργός ο Κώστας Μαρδάς εδώ και αρκετά χρόνια μας κέρασε και εξακολουθεί να μας κερνά τα πολύτιμα δώρα του.

Ανάμεσά τους και η ιστοσελίδα του kostasmardas.gr που συγκεντρώνει τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές του στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο, τις εφημερίδες και τα περιοδικά και όχι μόνο.

Σεργιανίστε στις ενότητές της θα χαρείτε μοναδικά ντοκουμέντα.

Μεταξύ άλλων μπορείτε να απολαύσετε τηλεοπτικές συνεντεύξεις αθάνατων καλλιτεχνών, όπως των Μίκη Θεοδωράκη, Γρηγόρη Μπιθικώτση, Πόλυς Πάνου, Δούκισσας, Μιχάλη Μενιδιάτη, Βαγγέλη Περπινιάδη, Μάριου Τόκα, Μανώλη Ρασούλη.

MHTRA OGDOO TELIKO MARDAS

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!