Σασμός: O Ανδρέας βάζει φωτιά στους Σταματάκηδες

Τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια στη δημοφιλή σειρά του Alpha.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Σασμός πλέον μας έχει εκπαιδεύσει στις… ανατροπές.

Ο θάνατος του Λάζαρου ταράζει την αστυνομία. Η Βασιλική μαθαίνει ότι είναι έγκυος και ενημερώνει τον Μαθιό, ο οποίος της υπόσχεται πως θα πάρει πάνω του όλη την ευθύνη για τη δολοφονία του Λάζαρου.

Η Εύα από την άλλη χρησιμοποιεί τον ερωτευμένο Ανδρέα, αν και ο Βαγγέλης την προειδοποιεί για τους κινδύνους που ενέχει αυτή η τακτική της.

Την ίδια ώρα ο θάνατος του Λάζαρου εξαγριώνει τον Ανδρέα και τον Τηλέμαχο. Είναι βέβαιοι πως για το φονικό ευθύνονται η Βασιλική και ο Μαθιός και διψούν για εκδίκηση. Με τη βοήθεια δύο φίλων τους οργανώνουν τον εμπρησμό του σπιτιού τους, αλλά ο Αντώνης, που αγωνιά για την αναζωπύρωση της βεντέτας, έχει βάλει αστυνομικούς να το φρουρούν σε 24ωρη βάση.

Οι συνεργοί όμως του Ανδρέα και του Τηλέμαχου καταφέρνουν να παγιδεύσουν το σπίτι με γκαζάκια. Η έκρηξη μέσα στη νύχτα προκαλεί πανικό. Ο εμπρησμός ολοκληρώνεται. Ο Αντώνης και ο Μύρωνας τρέχουν εκεί.

Ο Μαθιός και η Βασιλική έχουν βγει ζωντανοί και μεταφέρονται στο νοσοκομείο, καθώς υπάρχει αγωνία για το μωρό που κυοφορεί η Βασιλική.

Βασικοί ύποπτοι για τον Αντώνη είναι ο Ανδρέας και ο Τηλέμαχος, αλλά ο παπα-Μιχάλης του επιβεβαιώνει ότι οι δυο τους ήταν μαζί του τη μοιραία στιγμή της έκρηξης.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!