Σασμός: Η Βασιλική είναι έγκυος

(VIDEO) Τι θα συμβεί στα επεισόδια που ακολουθούν.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Τα πάνω κάτω έρχονται στο Σασμό!

Η Βασιλική είναι αποφασισμένη να εκδικηθεί τον δολοφόνο του γιου της στη.

Μάλιστα λέει στην Καλλιόπη ότι ο Λάζαρος θα πάει από το χέρι το δικό της και μαζί οργανώνουν το χτύπημα.

Η «καπετάνισσα», θα τη βοηθήσει κρυφά από τον Μαθιό που δεν θέλει να χυθεί άλλο αίμα στο όνομα της βεντέτας που μαστίζει τόσα χρόνια το χωριό τους.

Όμως μια αδιαθεσία της Βασιλικής, θα θέσει τα σχέδια τους σε κίνδυνο. Πιο συγκεκριμένα, η Καλλιόπη πάει στο ξενοδοχείο όπου και εργάζεται η νύφη της, για να της μιλήσει για το σχέδιο που έχει στο μυαλό της. Ο Νικολής και ο Δημητρός, έχουν μόλις ανακαλύψει την κρυψώνα του Λάζαρου και το μόνο που θα μένει είναι οι δυο γυναίκες να οργανώσουν έτσι τα πράγματα, ώστε οι υποψίες για τον θάνατό του, να μην πέσουν πάνω σε κανέναν Σταματάκη και ειδικότερα στον Μαθιό.

Ενώ λοιπόν εκείνη ξεκινάει να της μιλάει, η Βασιλική χάνει το χρώμα της, θολώνει, και το σχέδιο της Καλλιόπης φτάνει στα αυτιά της συγκεχυμένο. Μόνο σκόρπιες λέξεις θα είναι σε θέση να συγκρατήσει. Πριν προλάβει η πεθερά της να αντιδράσει, η γυναίκα τελικά θα λιποθυμήσει μπροστά στα μάτια της και θα σωριαστεί στο πάτωμα. Οι φωνές της Καλλιόπης θα ακουστούν σε όλο το κτίριο τη στιγμή που θα είναι πάνω της και θα προσπαθεί να την συνεφέρει.

Ο γιατρός που θα δώσει τις πρώτες βοήθειες και εκείνος θα της πει ότι η πίεση της είναι πολύ χαμηλή. θα τη βάλουν να καθίσει αναπαυτικά, θα της δώσουν νερό, όμως ο γιατρός θα τη συμβουλέψει να κάνει αιματολογικές εξετάσεις όσο γίνεται πιο γρήγορα.

Η Βασιλική, όμως, θα έχει διαφορετική άποψη την οποία και θα εκφράσει στον άνδρα της λίγο αργότερα.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!