Sadahzinia: Καταγγέλλει απειλές κατά της ζωής της από τον B.D.Foxmoor

"Ο B.D.Foxmoor μού έδειχνε το δρόμο εξόδου από τους active member επι μήνες με εμπαιγμούς εξουσίας".
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Με μια ανάρτησή της στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης η ερμηνεύτρια του low bap, Sadahzinia, κατά κόσμον Γιολάντα Τσιαμπόκαλου καταγγέλλει τον πρώην σύζυγό της και ιδρυτή των Active Member, Μιχάλη Μυτακίδη, γνωστό ως B.D.Foxmoor, πως της επιτίθεται με αφορμή το live της για τα 30 χρόνια της καριέρας της

Συγκεκριμένα αναφέρεται στη διάλυση της επαγγελματικής τους συνεργασίας και στον νεκρό αδερφό της.

Το πιο σημαντικό είναι –όπως, η ίδια ισχυρίζεται- η λεκτική βία που ασκεί στην ίδια και στα παιδιά τους βάλλοντας την αξιοπρέπεια της "ως άνθρωπο, γυναίκα, μάνα και δημιουργό".

Αναλυτικά η ανάρτηση της:

"Για άλλη μια φορά ξεκίνησε η κλασική επίθεση από τον BDFoxmoor, αυτή τη φορά για να χτυπηθεί το επετειακό μου live της 1 Μαρτίου.

Κάθε φορά με την παραμικρή ευκαιρία βάλλεται μάλιστα (και) δημόσια η αξιοπρέπεια μου, αλλά και η αξία μου ως άνθρωπος, γυναίκα, μάνα και δημιουργός.

Δεν έχω βρει λύσεις ακόμα σε οικονομικά ζητήματα και το προσπαθώ με συνεπή δουλειά σε κάθε επίπεδο να στηρίξω, να προχωρήσω, να σταθώ· όμως εξαντλούνται τα όρια της υπομονής να παρακολουθώ άπραγη συνεχείς επιθέσεις που έτσι κι αλλιώς προσπαθώ να αντιμετωπίζω κατ´ ίδιαν, να γίνονται και δημόσια και να πλήττεται η εργασία μου. Πλήττεται πια κι από ασχετους κλακαδόρους που διασύρουν δημόσια την οικογένειά μου χωρίς να έχουν κανένα δικαίωμα, εμπλοκή ή γνώση – όπως κάποιος ποιητής Β.Πασιπουλαρίδης σε πρόσφατη συνέντευξη στο διαδίκτυο.

Για όλα αυτά επιφυλάσσομαι νομικά καθώς και για τις αρσενικές "μαγκιές" και τις απειλές κατά ζωής μου και των οικείων προσώπων μου.

Τώρα …περί χωρισμού και περί ηθικής μου μιας και θίγεται για να θίγεται διαρκώς σε συνεντεύξεις, τραγούδια και συναυλίες του πρώην συζύγου μου, Μιχάλη Μυτακίδη (B.D.Foxmoor) και αφού ξεκαθαρίσω ότι έχω τα πάντα σε απτές αποδείξεις και μαρτυρίες και όχι μυθεύματα και αφηγήματα, για να τελειώνουμε οφείλω να υπερασπιστώ εν συντομία τον εαυτό μου και τα παιδιά μας.

Τίποτα δεν έγινε σε μία νύχτα:


Ο B.D.Foxmoor μού έδειχνε το δρόμο εξόδου από τους active member επι μήνες με εμπαιγμούς εξουσίας.

Οι πραγματικοι και πολύ σοβαροί λόγοι του τέλους της σχέσης μας αφορούν το αδικαιολόγητο άδειασμα και μένος του προς τον νεκρό αδερφό μου, αποκαλύψεις “πίστης” όλων των χρόνων από συγκεκριμένες γυναίκες και το σημαντικότερο, η ασταμάτητη λεκτική βία προς τα παιδιά μας έχοντας εμένα πάντα στόχο.
Ο καθένας έχει το χρόνο του να καταλαβαίνει πράγματα και να συνειδητοποιεί -ειδικά όταν είναι μόνος- καθώς και ο καθένας έχει το δικό του απόθεμα αγάπης, υπομονής και πίστης μέσα του. Δε θα απολογηθώ σε κανέναν για αυτό! Πιστεύω στην αγάπη και στην συνύπαρξη. Αν η συνύπαρξη δε γίνεται, δεν υφισταται και δε λειτουργεί αυτονοητα και ισότιμα, κρατάω μόνο την αγάπη και προχωρώ. Στο μίσος δεν πιστεύω όμως από ΚΑΜΙΑ πλευρά. Και θα αδυνατώ πάντα να καταλάβω γιατί δύο άνθρωποι που έχουν χωρίσει εδώ και ενάμιση χρόνο πρέπει να απασχολούν με την προσωπική τους ζωή την δημόσια σφαίρα και δη για λόγους που αποσκοπούν στο να αποδομηθεί μια γυναίκα από έναν άντρα ως προσωπικότητα και ως καλλιτεχνική οντότητα με τον χειρότερο τρόπο.

Το live για τα 30 χρόνια μου στο Fuzz θα γίνει όπως πρέπει την πρώτη μέρα την άνοιξης και σας περιμένω όλους εκεί μέσα από την καρδιά μου!

Δε με σταματά τίποτα.

Sadahzinia"

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!