Ρεβεγιόν Χριστουγέννων με τη Ρένα Μόρφη στις οθόνες

(PHOTOS) Με πολύ κέφι, τραγούδι και χορό.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
17/12/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ρένα Μόρφη μας προσκαλεί μέσα από τους δέκτες της ΕΡΤ1 να περάσουμε μαζί της την παραμονή των Χριστουγέννων.

Με το μοναδικό της τρόπο θα ξεσηκώσει τους πάντες και η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ», με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο θα εξελιχθεί στο πιο χαρούμενο χριστουγεννιάτικο party.

Θα τραγουδήσει τις μεγάλες της επιτυχίες «Όταν σου χορεύω», «Αμάντο μίο», «Θ’ ανέβω να σε βρω», τραγούδια του νέου της δίσκου που θα κυκλοφορήσει αρχές του νέου χρόνου, ανάμεσα στα οποία και το ιδιαίτερο ζεϊμπέκικο «Σε έλεγα αγάπη μου», σε στίχους και μουσική του Φοίβου Δεληβοριά, που ήδη ακούγεται στα ραδιόφωνα και μοναδικές διασκευές κλασσικών λαϊκών και latin τραγουδιών.

Θα τραγουδήσει μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της Γιάννη Στάνκογλου τραγούδια της ταινίας «Φαντασία». Ο Στέλιος Μάινας δίνει το «παρών» και τις ευχές του.

Ο Μάρκος Κούμαρης από τους Locomondo και η Rosanna Mailan Sevila δίνουν τον δικό τους ξεχωριστό λάτιν τόνο στην εκπομπή.

Τη Ρένα συνοδεύει και ο μεγάλος δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης.

Ο διαχρονικός Γεράσιμος Ανδρεάτος ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια μαζί με τις Αγνή Καλουμένου και Σταυρούλα Εσαμπαλίδη. Τη σκυτάλη παίρνουν η Λίζα Ανδρέου, η Γιάννα Βασιλείου και ο Αλντιόν Ζέκιο με πολλές μεγάλες επιτυχίες από τον ελληνικό κινηματογράφο.

Οι αγαπημένες πρωταγωνίστριες Ταμίλα Κουλίεβα, Μαίρη Ραζή και η διαχρονική αξία, Μαρία Ιωαννίδου, τραγουδούν και δίνουν το δικό τους στίγμα στη βραδιά.

Ακόμη, ξεφαντώνουν μαζί μας οι: Εύη Δαέλη, Σάρα Εσκενάζι, Γιώτα Τσιμπρικίδου, Αριστέα Γιάννου, Ελένη Κερολάρη, Άγγελος Ανδριόπουλος, Ιωάννα Δαρμή, Άννα Μάγκου, Απόστολος Καμιτσάκης, Βαγγέλης Μουλαράς, Χριστιάνα Κοχλατζή και Μικαέλα Ζούστη.

Ένα ρεβεγιόν με πολύ κέφι, τραγούδι και χορό, την Παραμονή των Χριστουγέννων, στις 22.00 στην ΕΡΤ1.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!