Πέντε σειρές πέτυχαν στην τηλεθέαση και συνεχίζουν!

Σε χαλεπούς τηλεοπτικούς καιρούς, ό,τι έτυχε και πέτυχε παίρνει σχεδόν αυτόματα το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
28/05/2014

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Όχι μία, ούτε δύο, αλλά συνολικά 5 ελληνικές παραγωγές μυθοπλασίας, που πέρασαν φέτος τα «κρας τεστ» τηλεθέασης, πήραν έγκριση για παράταση επεισοδίων. Έτσι, εκτός από υψηλά νούμερα στα κανάλια που τις φιλοξενούν, θα δώσουν και μεροκάματο στους συντελεστές και τους ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν σ' αυτές.

Όμως ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή με τις εξελίξεις στο MEGA, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ στο κανάλι της Μεσογείων θα συνεχιστούν τρεις από τις υπάρχουσες σειρές του.

Πρώτη και καλύτερη τα ευπώλητα «Κλεμμένα Όνειρα», που, ενώ ολοκλήρωσαν φέτος τα γυρίσματα των επεισοδίων τους και οι συντελεστές έκαναν και πάρτι για το φινάλε της σειράς, τελικά πήραν παράταση για ακόμη 110 επεισόδια που θα δούμε την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Παρ' όλ' αυτά δεν έχει αποφασιστεί πότε ακριβώς θα επιστρέψει η σειρά και αν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες ότι στο μέλλον τα «Κλεμμένα Όνειρα» θα προβάλλονται πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, για να φέρουν πίσω το χαμένο lead in του MEGA. Η καθημερινή σειρά του καναλιού, που φέτος προβάλλεται για δεύτερη σεζόν στο prime time, αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 27 Ιουνίου. Κι ένα ακόμη ζήτημα που έχει προκύψει είναι ποιοι από τους ήρωες θα βρίσκονται στη σειρά και του χρόνου, αφού πολλοί ηθοποιοί ενδέχεται να αποχωρήσουν είτε για άλλες πολιτείες είτε για να ενταχθούν στο κάστινγκ της έτερης καθημερινής παραγωγής που ετοιμάζεται για το κανάλι, από τον ίδιο σκηνοθέτη Δημήτρη Αρβανίτη.

Στις εβδομαδιαίες παραγωγές τώρα, αυλαία μέσα στον Ιούνιο αναμένεται να ρίξει για καλοκαίρι το «Κάτω Παρτάλι», που θεωρείται από τους περισσότερους για φέτος το απόλυτο χιτ του MEGA και ολοκληρώνεται στο 15ο επεισόδιο. Το κανάλι ενέκρινε ήδη τον επόμενο κύκλο, που θα περιλαμβάνει άλλα 15 επεισόδια, αλλά ακόμη δεν έχει, ούτε σε αυτή την περίπτωση, αποφασιστεί αν ο νέος κύκλος θα επιστρέψει στα τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου ή θα προβληθεί με τον ερχομό του 2015, πιθανότατα την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, δηλαδή όταν εγκαινιάζεται παραδοσιακά το δεύτερο μισό της σεζόν.

Για καλοκαίρι θα σηκώσει αυλαία μέσα στον Ιούνιο και η «Μοντέρνα οικογένεια», η οποία επίσης πήρε το πράσινο φως και θα συνεχίσει να προβάλλεται και την επόμενη σεζόν από το MEGA. Η σειρά του Πιέρρου Ανδρακάκου, η οποία βασίζεται ως γνωστόν στο αμερικανικό τηλεοπτικό μπλογκμπάστερ «Modern Family», αν και δεν κατάφερε να κάνει στην Ελλάδα την επιτυχία του εξωτερικού, έχει φέρει μέχρι στιγμής ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης στο σταθμό. Η «Μοντέρνα Οικογένεια» αναμένεται, αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή στον προγραμματισμό, να επιστρέψει στο MEGA στα τέλη Οκτώβρη με αρχές Νοέμβρη μεριά.

Και περνάμε στον ALPHA και στη σειρά-έκπληξη της χρονιάς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», η οποία πήγε τόσο απρόσμενα καλά, που οι υπεύθυνοι του καναλιού αποφάσισαν ήδη να την προβάλλουν από φέτος όχι δύο, αλλά 3 φορές την εβδομάδα, επισκιάζοντας μάλιστα σε νούμερα τους αντιπάλους. Για του χρόνου λοιπόν όχι μόνο άναψαν το πράσινο φως για την παράτασή της, αλλά υπάρχει σκέψη ακόμη και να της δώσουν μια επιπλέον μέρα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» δεν αποκλείεται να παίζει την προσεχή σεζόν σχεδόν καθημερινά στη ζώνη prime time του ALPHA. Ήδη από τις αρχές του 2014 ήταν δεδομένη η συνέχιση του επιτυχημένου σίριαλ με νέο κύκλο επεισοδίων και τώρα μένει να αποφασιστεί αν οι τρεις φορές θα γίνουν τέσσερις. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα παραμείνουν τα δίδυμα των Δάφνης Λαμπρόγιαννη-Βλαδίμηρου Κυριακίδη, Ελένης Κοκκίδου-Αντώνη Αντωνίου και Ιωάννας Τριανταφυλλίδη-Πάνου Βλάχου, ενώ η παραγωγή όλο και θα ενισχύεται με νέους γκεστ σταρ που θα αναστατώνουν τα ζευγάρια της σειράς.

Και βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε το καθημερινό «Μπρούσκο» του ΑΝΤ1. Η σειρά όχι μόνο κατάφερε να δώσει το φιλί της ζωής στην απογευματινή, καθημερινή ζώνη του ΑΝΤ1, η οποία κατέρρεε επί χρόνια στους πίνακες τηλεθέασης, αλλά έδωσε και το πολυπόθητο lead in που ανέβασε στην πρώτη θέση το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Η ελληνοκυπριακή σύμπραξη άρεσε τόσο πολύ στους τηλεθεατές και τους υπεύθυνους προγράμματος του καναλιού που η απόφαση για νέο κύκλο επεισοδίων ήταν σχεδόν αυτονόητη. Έτσι πριν από λίγες μέρες πάρθηκε η τελική απόφαση για το μέλλον του «Μπρούσκο» και η σειρά θα συνεχιστεί κανονικά και του χρόνου. Μάλιστα υπάρχουν σκέψεις να ενταχθούν και σ' αυτή την παραγωγή πολλά νέα πρόσωπα.

ΝΤ. ΛΟΥΚΙΣΣΑ

Πηγή: www.enet.gr

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!