Παραμονή Χριστουγέννων: Οι καλεσμένοι του Θεοφάνους

(VIDEO & PHOTOS) «Ένα Τραγούδι Ακόμα» την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου στις 21:00 στο OPEN
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Γιώργος Θεοφάνους, υποδέχεται την παραμονή Χριστουγέννων τη Σοφία Βόσσου, τον Σταμάτη Γονίδη, τον Χρήστο Δάντη, τον Άγγελο Διονυσίου και τη Γωγώ Τσαμπά.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων το ενημερωτικό δελτίο:

Η Σοφία Βόσσου μας γυρνάει πίσω σε αξέχαστα τραγούδια και ερμηνεύει μεταξύ άλλων το «Φιλαράκι», με τον Γιώργο Θεοφάνους να τη συνοδεύει στο πιάνο.

Στη συνέχεια ο Σταμάτης Γονίδης απογειώνει τη βραδιά με τις μεγάλες επιτυχίες του, ενώ για πρώτη φορά τραγουδάει το νέο τραγούδι που του έγραψε ο Γιώργος Θεοφάνους, πριν λίγες ημέρες, «Καρδιά με Καρδιά».

Τη σκυτάλη παίρνει ο Χρήστος Δάντης, ο οποίος δε θα μπορούσε να μην τραγουδήσει το ομώνυμο τραγούδι «Ένα Τραγούδι Ακόμα» αλλά και δικές του παλιές και νέες επιτυχίες.
Dante theo
Ο Άγγελος Διονυσίου έρχεται με «Το Παράπονό» του και συγκινεί με την αυθεντική λαϊκή φωνή του, ερμηνεύοντας τη μεγάλη επιτυχία του Γιώργου Θεοφάνους και του Πασχάλη Τερζή «Παλιόκαιρος».

Τέλος, η Γωγώ Τσαμπά με δημοτικά τραγούδια της κάνει τη νύχτα να παίρνει φωτιά. Επιφυλάσσει όμως και μία έκπληξη, αφού ερμηνεύει ένα τραγούδι του Γιώργου Θεοφάνους.
Φιλαρμονική
Στην παρέα τους είναι και τα αγαπημένα νέα παιδιά του Γιώργου Θεοφάνους, η Όλγα Βενετσιάνου , η Λίλα Τριάντη, ο Νίκος Παπουτσής και ο Αντώνης Φωκάς.

Η βραδιά όμως κρύβει ακόμα πολλές εκπλήξεις, ανάμεσα σε αυτές, είναι και η μεγάλη φιλαρμονική του δήμου Λαμίας που ήρθε αποκλειστικά για το «Ένα Τραγούδι Ακόμα».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!