Ο Χρήστος Νικολόπουλος στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7

Ο Γιάννης Τζουανόπουλος φιλοξενεί τον Χρήστο Νικολόπουλο με αφορμή την έκδοση της βιογραφίας του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Τη βιογραφία του Χρήστου Νικολόπουλου «Η ζωή μου, τα τραγούδια μου» υπογράφει ο συγγραφέας και διευθυντής του ogdoo.gr Κώστας Μπαλαχούτης. Προλογίζουν ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, η Χάρις Αλεξίου και ο Γιώργος Νταλάρας.

Η έκδοση συνοδεύεται από συλλεκτικό cd με σπάνιες ανέκδοτες ηχογραφήσεις του Χρήστου Νικολόπουλου που ερμηνεύουν οι: Γιώργος Νταλάρας, Δημήτρης Μητροπάνος, Μανώλης Μητσιάς, Χάρις Αλεξίου, Κωνσταντίνα, Πασχάλης Τερζής, Λεωνίδας Βελής, Κώστας Μακεδόνας και ο ίδιος ο συνθέτης.

«Ζωντανή γραμμή με τους Έλληνες του κόσμου»


Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου, 10 με 12 το βράδυ, ο Νικολόπουλος θα βρεθεί στην εκπομπή «Ζωντανή γραμμή με τους Έλληνες του κόσμου» του ραδιοφωνικού παραγωγού, στιχουργού και ανθρώπου των τεχνών Γιάννη Τζουανόπουλου. Μια εκπομπή που εδώ και 26 συνεχόμενα χρόνια γράφει την δική της ιστορία στον χώρο των ερτζιανών. Μεταδίδεται από τη συχνότητα του Δευτέρου Προγράμματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας στους 103,7 στην μπάντα των FM και ταυτόχρονα από τη Φωνή της Ελλάδας μέσα από την πλατφόρμα που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο.

Η εκπομπή αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον καθώς ο Νικολόπουλος θα ξετυλίξει αποκαλυπτικές στιγμές της πλούσιας «βιογραφίας – εργογραφίας» τους σε ένα γνώστη του τραγουδιού, με τον οποίο μάλιστα έχουν συνυπογράψει και τραγούδια που ερμήνευσαν η Κατερίνα Κούκα και ο Κώστας Μακεδόνας.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!