Ο...Ναπολέων Μαζωνάκης έκλεψε την παράσταση στo MadWalk 2020

Παρουσιάστηκε στο Mega
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το επετειακό MadWalk 2020 παρουσιάστηκε το Σάββατο το βράδυ στο MEGA. Ο μοναδικός θεσμός που ενώνει τη μουσική και τη μόδα γιορτάζει 10 χρόνια και υποδέχτηκε το 2021 με εντυπωσιακές συνεργασίες.

Στο εντυπωσιακό σκηνικό, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, σε ένα ανατρεπτικά δημιουργικό event όπου η μόδα συναντά τη μουσική, παρουσιάστηκαν μοναδικά acts γεμάτα εκπλήξεις κι ανατροπές από δημοφιλείς καλλιτέχνες μαζί με τις πρωτότυπες δημιουργίες κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών. 

Την επετειακή εκδήλωση των 10 ετών παρουσίασε η Βίκυ Καγιά.

Την παράσταση έκλεψε στο φινάλε της βραδιάς ο Γιώργος Μαζωνάκης, τόσο με την εντυπωσιακή ενδυμασία του όσο και με το αισιόδοξο μήνυμά του:

«Ήρθε η ώρα να τραβήξουμε ένα Χ. Ένα Χ που θα αποκαλύψει τα πράγματα όπως είναι. Γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Αυτός ο χώρος δεν είναι άδειος. Αυτός ο χώρος δεν είναι άδειος, είμαστε όλοι μαζί. Αυτό το κουστούμι δεν είναι Γάλλου αξιωματικού, δεν είναι της Λεγεώνας των Ξένων. Εγώ ανήκω στην Λεγεώνα των Φίλων. Και αν τα φώτα σβήσαν για απόψε και περάσαμε καιρό με σκιές, έρχεται η επόμενη μέρα και το φως»

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!