Μουσικό Κουτί: Τι θα δούμε στην τελευταία εκπομπή της σεζόν

(VIDEO) Τετάρτη 28 Ιουνίου στις 22:00 στην ΕΡΤ1.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το τελευταίο Μουσικό Κουτί της σεζόν… Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη υποδέχονται τον Απόστολο Βαλαρούτσο, τον Ταφ Λάθος, τον Pan Pan και την Καλλιόπη Μητροπούλου.

Τέσσερις καλεσμένοι που εκπροσωπούν διαφορετικά μουσικά είδη συναντιούνται στην εκπομπή για να πουν ιστορίες και να ερμηνεύσουν τα τραγούδια τους!

Ο βολιώτης Απόστολος Βαλαρούτσος είναι ένας ξεχωριστός τραγουδοποιός, ερμηνευτής και κιθαρίστας. Έχει παίξει και τραγουδήσει με όλους σχεδόν τους Έλληνες καλλιτέχνες και είναι ενεργό μέλος της Εστουδιαντίνας και των Beatles Live Tribute Band: «Αληθινά τραγούδια θα ακούσει κάποιος που θα έρθει σε προγράμματα που φτιάχνω»!

Στιχουργός, ερμηνευτής και παραγωγός με απήχηση ο Ταφ Λάθος (Ταυτισμένος Λάθος, κατά κόσμο Παναγιώτης Κυριακού) είναι από τους πιο δημιουργικούς Έλληνες ράπερ: «Γενικά η μουσική μου είναι χιπ χοπ, ραπ αλλά από εκεί και πέρα εξαιτίας της παραγωγής άνοιξαν οι ορίζοντες μου και ασχολήθηκα και με τη ρέγγε και τη ροκ».

Ο Pan Pan είναι ένας δημιουργός που γράφει ιδιαίτερα τραγούδια αλλά και μουσική για παραστάσεις χορού και ταινίες: «Στη δική μου μουσική θα ακούσει κανείς σίγουρα συνθεσάιζερ και από κει και πέρα θα ακούσει και πολλούς φίλους μου μες στα κομμάτια μου γιατί μ αρέσει να γράφω τραγούδια για άλλους»

Η Καλλιόπη Μητροπούλου, το κορίτσι της παρέας είναι τραγουδοποιός, ερμηνεύτρια και σολίστ στο βιολί. Παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει κάνει ήδη πολύ σημαντικές διεθνείς συνεργασίες: «Στο δικό μου live σίγουρα δεν θα χορέψει κάποιος! Η μουσική μου έχει στοιχεία από την κλασσική, την ποπ και πολύ έγχορδο λόγω βιολιού με κάποια ηλεκτρονικά στοιχεία».

Ιδέα, Kαλλιτεχνική Επιμέλεια: Νίκος Πορτοκάλογλου
Παρουσίαση: Νίκος Πορτοκάλογλου, Ρένα Μόρφη
Σκηνοθεσία: Περικλής Βούρθης
Αρχισυνταξία: Θεοδώρα Κωνσταντοπούλου
Παραγωγός: Στέλιος Κοτιώνης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Βασίλης Μουρίκης
Σκηνογράφος: Ράνια Γερόγιαννη
Μουσική διεύθυνση: Γιάννης Δίσκος
Καλλιτεχνικοί σύμβουλοι: Θωμαϊδα Πλατυπόδη – Γιώργος Αναστασίου
Υπεύθυνος ρεπερτορίου: Νίκος Μακράκης
Photo Credits : Μανώλης Μανούσης/ΜΑΕΜ

Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions μαζί τους οι μουσικοί:
Πνευστά – Πλήκτρα / Γιάννης Δίσκος
Βιολί – φωνητικά / Δημήτρης Καζάνης
Κιθάρες – φωνητικά / Λάμπης Κουντουρόγιαννης
Drums / Θανάσης Τσακιράκης
Μπάσο – Μαντολίνο – φωνητικά / Βύρων Τσουράπης
Πιάνο – Πλήκτρα / Στέλιος Φραγκούς

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!