Μουσικό Κουτί: Οι καλεσμένοι της Τετάρτης 2 Μαρτίου

(VIDEO) Ένα πάρτι με... ανεβασμένους ρυθμούς
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη υποδέχονται τον πρωτεργάτη της ελληνικής ποπ σκηνής, Πασχάλη και τον πολύ δυναμικό σόουμαν, Γιώργο Ζερβό. Στην παρέα έρχεται και η Αλεξάνδρα Σιετή, μια εξαιρετική φωνή της νεότερης γενιάς.

Το πικ απ του Μουσικού κουτιού παίζει «Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο», «Πόσο μ΄ αρέσει ο τρόπος που μ΄ αγαπάς», «Σε μπαράκι μικρό σε συνάντησα» αλλά και το «Bad bad girl» και το «Feeling good»!

Ο Πασχάλης έγραψε ιστορία στην ελληνική ποπ μουσική, ερμηνεύοντας και συνθέτοντας μεγάλες επιτυχίες, που σημείωσαν ρεκόρ πωλήσεων στη δισκογραφία. Με το συγκρότημα του, τους θρυλικούς Olympians έκαναν επανάσταση στην ποπ μουσική, χρησιμοποιώντας ελληνικό στίχο σε τραγούδια που παραμένουν επιτυχίες για περισσότερα από 55 χρόνια.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Δοξάτο Δράμας και είναι το μικρότερο παιδί μιας πενταμελούς οικογένειας «Όταν η μάνα μου με τον πατέρα μου ήταν αρραβωνιασμένοι τους συνάντησε μια τσιγγάνα σε ένα πανηγύρι και τους είπε την μοίρα τους. Και μέσα σε όλα τους είπε ότι θα κάνουν πέντε παιδιά και ότι το ένα τους παιδί, όπου πηγαίνει θα το χειροκροτούν!»

Ο Γιώργος Ζερβός, ο «Έλληνας Έλβις Πρίσλευ» όπως τον αποκαλούν, άλλοτε μόνος του και άλλοτε με το συγκρότημα του, τους Swinging Cats στήνει τα δικά του πάρτι σε διάφορες μουσικές σκηνές την τελευταία δεκαετία: «Το Έλβις προέκυψε από ένα αφιέρωμα που μου ζητήθηκε Μέχρι πριν από καιρό με απασχολούσε και με προβλημάτιζε αρνητικά αυτή η ταμπέλα αλλά τώρα θεωρώ ότι μόνο τιμή μπορεί να είναι για κάποιον άνθρωπο».

Στο Juke Box της εκπομπής και η μπάντα του Μουσικού Κουτιού τα …σπάει με τις πρωτότυπες διασκευές της. Ο Joe Cocker συναντά τον Μανώλη Χιώτη, η Νina Simone τον Νίκο Παπάζογλου και ο Elvis Presley τον Γιώργο Νταλάρα!

Σκηνοθεσία: Περικλής Βούρθης
Αρχισυνταξία: Θεοδώρα Κωνσταντοπούλου
Παραγωγός: Στέλιος Κοτιώνης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Βασίλης Μουρίκης
Photo Credits : Μανώλης Μανούσης/ΜΑΕΜ
Σκηνογράφος: Ράνια Γερόγιαννη
Μουσική διεύθυνση: Γιάννης Δίσκος
Καλλιτεχνικοί σύμβουλοι: Θωμαϊδα Πλατυπόδη – Γιώργος Αναστασίου
Υπεύθυνος ρεπερτορίου: Νίκος Μακράκης
Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions

Παρουσίαση: Νίκος Πορτοκάλογλου, Ρένα Μόρφη
Μαζί τους οι μουσικοί:
Πνευστά – Πλήκτρα / Γιάννης Δίσκος
Βιολί – φωνητικά / Δημήτρης Καζάνης
Κιθάρες – φωνητικά / Λάμπης Κουντουρόγιαννης
Drums / Θανάσης Τσακιράκης
Μπάσο – Μαντολίνο – φωνητικά / Βύρων Τσουράπης
Πιάνο – Πλήκτρα / Στέλιος Φραγκούς

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!