Με πολύ δυνατούς καλεσμένους το «Δυνατά» της Παρασκευής 25 Φλεβάρη

Δείτε το trailer της εκπομπής.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Λαμπεροί καλλιτέχνες που έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους στο μουσικό στερέωμα αλλά και η νέα γενιά ταλαντούχων τραγουδοποιών, έρχονται την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022, στις 22:00, στην ΕΡΤ1 «Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια.

Τη σκηνή του «Δυνατά» γεμίζει στην αρχή ο Μίλτος Πασχαλίδης, που έρχεται παρέα με τον φίλο και συνεργάτη Θοδωρή Κοτονιά, με τον οποίο τραγουδούν μαζί τα «Όνειρα».

Συγκινητικές αλλά και αστείες στιγμές ακολουθούν, όταν δύο πολύ καλοί φίλοι του Μίλτου Πασχαλίδη, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Χρήστος Θηβαίος εκμυστηρεύονται με βίντεο-έκπληξη στον Μαραβέγια περιστατικά από το παρελθόν

Φρέσκο αέρα με ποπ άρωμα φέρνει το συγκρότημα «Alcatrash». Την καλλιτεχνική σκυτάλη παίρνουν οι τρεις τενόροι Δημήτρης Πακσόγλου, Παντελής Κοντός, Βασίλης Καβάγιας, οι οποίοι έρχονται να συμπληρώσουν τη μουσική βεντάλια με διαφορετικούς ήχους και άρωμα Ιταλίας.

Ο stand up comedian και ταλαντούχος τραγουδοποιός Σπύρος Γραμμένος, ο οποίος έχει και εξαιρετική χημεία με τον Κωστή Μαραβέγια, δίνει τη δική του παράσταση στη σκηνή του «Δυνατά».

«Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια, κάθε Παρασκευή, στις 22:00, στην ΕΡΤ1. Η εκπομπή μεταδίδεται σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 23:30.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!