Κλείνει ο «Μήνυμα 107.7» της Θεσσαλονίκης

Δύσκολο το ραδιοφωνικό τοπίο της Θεσσαλονίκης
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
07/10/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά το κλείσιμο του Republic 100.3 στη Θεσσαλονίκη, και τη μετατροπή του σε σταθμό με ελληνική ελαφρολαϊκή μουσική, σειρά πήρε ο Μήνυμα 107.7.

Ο σταθμός με την έντεχνη ελληνική μουσική, που ξεκίνησε την πορεία του στα ερτζιανά το καλοκαίρι του 2017 πουλήθηκε και σύντομα θα αποτελέσει ένα διαφορετικό ραδιόφωνο. Η συχνότητα μετατρέπεται σε πολιτικό – ειδησεογραφικό ραδιόφωνο. 

«Ο Μήνυμα 107.7 αγαπά την καλή ελληνική μουσική. Πηγαίνει σε συναυλίες, αγαπά τον πολιτισμό, ψάχνει το τι συμβαίνει στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, ψάχνει το παλιό αλλά και το καινούριο ελληνικό τραγούδι και με τις εκπομπές των παραγωγών του ενημερώνει το κοινό στην κεντρική Μακεδονία (αλλά με το ίντερνετ πλέον και σε όλο τον κόσμο) για κάθε τι όμορφο και ενδιαφέρον που συμβαίνει γύρω μας και πρέπει να προβληθεί», ήταν το μήνυμα του σταθμού.

Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του «Μήνυμα 107.7» κομμάτια της ταυτότητάς του, είναι: Κωστής Ζαφειράκης, Άκης Σακισλόγλου, Μαίρη Μανζιέρη, Δημήτρης Ιατρού, Αθηνά Τερζή, Κώστας Μάντης, Πάνος Τσαχουρίδης, Κατερίνα Μαυροφρύδου, Μαρία Ζαμπέτη, Νίκος Θεοδωράκης, Βαγγέλης Παπαχρήστος.

Στη μπάντα της Θεσσαλονίκης και στην κατηγορία του ποιοτικού ελληνικού τραγουδιού, μένει πια μόνο ο 958 fm της ΕΡΤ3, που ως κρατικό ραδιόφωνο συνεχίζει το μοναχικό του δρόμο 25 χρόνια τώρα.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!