Η τηλεοπτική «Κατάθεση Ψυχής» συνεχίζεται

Δεύτερος κύκλος για την εκπομπή του Κώστα Μπαλαχούτη στο Κανάλι της Βουλής
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, αναφέρεται στην «επιστήμη» του ποδοσφαίρου.

Ο Κώστας Μπαλαχούτης πάντα υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα του εξαιρετικού επαγγελματία Ανδρέα Μαριανού θα συνεχίζει να επιμελείται και να παρουσιάζει στο Κανάλι της Βουλής των Ελλήνων την εκπομπή «Κατάθεση Ψυχής» με ιστορίες και αφηγήσεις ξεχωριστών ανθρώπων του τραγουδιού. Χείρα βοηθείας στην υλοποίησή της, σύμφωνα με τα credits, δίνουν και οι εκλεκτοί μουσικάνθρωποι Μωυσής Ασέρ και Θανάσης Γιώγλου. 

Μετά τις «εξομολογήσεις» των Γιώργου Νταλάρα, Πετρολούκα Χαλκιά, Λευτέρη Παπαδόπουλου, Κώστα Χατζή, Χρήστου Νικολόπουλου, Γιώργου Κατσαρού, Μανώλη Μητσιά, Μαρίας Φαραντούρη, Γιώργου Χατζηνάσιου και Ελένης Ροδά του πρώτου κύκλου, που απέσπασαν εξαιρετικά σχόλια και κριτικές θα υπάρξει και μία νέα ενότητα εκπομπών της οποίας τα γυρίσματα ήδη έχουν ξεκινήσει.

Πραγματοποιούνται στον ιδιαίτερο Πολυχώρο Τέχνης «Αλεξάνδρεια» του ξεχωριστού καλλιτέχνη Βασίλη Βλάχου. 

Το πολιτισμικό αυτό διαμαντάκι στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό κτίριο της δεκαετίας του 30, στο οποίο έζησε μικρός αλλά και αργότερα όταν παντρεύτηκε, από το 1940 περίπου μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 1950, ένας από τους κορυφαίους συγγραφείς μας, ο Μ. Καραγάτσης. Στο σπίτι αυτό μάλιστα γύρισε, ως σκηνοθέτης και σεναριογράφος, και σκηνές από την ταινία του «Καταδρομή».

Ο Μπαλαχούτης έχει μια ειδική σχέση με τον Καραγάτση όπως τεκμηριώθηκε στο παρελθόν και στην ραδιοφωνική εκπομπή του «O Πειραιάς και τα "λαϊκά", μέσα από το "10" του Καραγάτση στους 90,4 fm».

Η μουσική «εξομολογητική» εκπομπή του Κώστα Μπαλαχούτη έχει αφήσει μέχρι στιγμής ξεχωριστά δείγματα γραφής καθώς προσωπικότητες του τραγουδιού έχουν κυριολεκτικά «αποκαλυφθεί» ξανά στα μάτια των μουσικόφιλων και όχι μόνο.

Σύντομα θα σας παρουσιάσουμε και το καλλιτεχνικό καστ του δεύτερου αυτού κύκλου της «Κατάθεση Ψυχής».

Να προσθέσουμε πως το μουσικό σήμα των τίτλων φέριε την υπογραφή του δεξιοτέχνη στο κανονάκι, μαέστρου και συνθέτη, Μανώλη Καρπάθιου

Εν αναμονή… μπορείτε, αν θέλετε, ν’ ακούσετε την ραδιοφωνική εκπομπή που αναφέραμε παραπάνω….

…ή να παρακολουθήσετε κάποια… «Κατάθεση Ψυχής»

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!