Η Λιζέτα Νικολάου στο Δεύτερο Πρόγραμμα

Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια μιλάει για τις μεγάλες συνεργασίες της με Τσιτσάνη, Μαρκόπουλο, Μούτση, Σούκα, Διονυσίου, Νταλάρα και τραγουδάει ζωντανά.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Σήμερα, Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, η Λιζέττα Νικολάου φιλοξενείται στην εκπομπή του Γιάννη Τζουανόπουλου «Το Λαϊκό Τραγούδι» που μεταδίδεται από το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 και τη Φωνή της Ελλάδας μέσα από την πλατφόρμα που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο.

Συγκεκριμένα κάθε Παρασκευή 12-2 το βράδυ από το Δεύτερο Πρόγραμμα και 3-5 το ξημέρωμα Παρασκευή προς Σάββατο και την επομένη Σάββατο προς Κυριακή την ίδια ώρα από τη Φωνή της Ελλάδας.

Η Λιζέττα Νικολάου έχει χαράξει μια μεγάλη διαδρομή στο ελληνικό τραγούδι διανθισμένη από μοναδικές στιγμές και σπουδαίες συνεργασίες. Ξεχωριστή ερμηνεύτρια με κελαριστή φωνή κινήθηκε πάντα με συνέπεια και αξιώσεις στο χώρο της. Πλούσια η θητεία της στο πάλκο, σε κέντρα και συναυλίες, και ιδιαίτερη η δισκογραφία της.

Η Λιζέττα Νικολάου εξακολουθεί να διατηρεί αναλλοίωτη τη φωνή και την φρεσκάδα της, κάτι που θα διαπιστώσετε, ακούγοντας τη σημερινή εκπομπή του Γιάννη Τζουανόπουλου, αφού η ίδια τραγούδησε ζωντανά προσωπικές αλλά και αγαπημένες της στιγμές.
tzouan01
Τη συνόδευσαν ο Στέλιος Τζανετής (μπουζούκι - φωνή) που τον γνωρίσαμε ευρύτερα στο πλευρό της Μαίρης Λίντα και στα απαιτητικά αλά Χιώτη παιξίματα και ο Σωτήρης Μπακόπουλος (κιθάρα - φωνή).

Ο Γιάννης Τζουανόπουλος λόγω των πολλαπλών ιδιοτήτων του (ραδιοφωνικός παραγωγός, στιχουργός, ηθοποιός, διοργανωτής των εκδηλώσεων για τον Απόδημο Ελληνισμό στα Μακρίσια της Ολυμπίας), της πολύχρονης θητείας του στον καλλιτεχνικό στίβο αλλά και του χαρακτήρα του συνδέεται με τους περισσότερους καλλιτέχνες με δεσμούς εκτίμησης, εμπιστοσύνης και φιλίας.

Έτσι στις εκπομπές του, πέρα από την επάρκεια και την αμεσότητα που τις χαρακτηρίζουν καθώς ο ίδιος γνωρίζει άριστα το αντικείμενό του, οι καλλιτέχνες λύνονται και δε διστάζουν να εξομολογηθούν προσωπικές τους στιγμές και να μιλήσουν ουσιαστικά για την τέχνη τους και την διαδρομή τους.
tzouan02
Σήμερα λοιπόν, το βράδυ, συντονιστείτε!

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!