Η επιτροπή αξιολόγησης στίχων της εκπομπής «Μεταξύ σοβαρού και αστείου»

Τρεις στιχουργοί, ένας τραγουδοποιός και δύο δημοσιογράφοι στο ΘΕΜΑ Radio 104,6 μαζί με τους Χρήστο Αηδόνη και Γιώργο Χατζή.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Τρεις γνωστοί στιχουργοί, η Όλγα Βλαχοπούλου, ο Γιώργος Λεκάκης και ο Κώστας Μπαλαχούτης με ξεχωριστές καταθέσεις στο ελληνικό μουσικό πεντάγραμμο μαζί με τον τραγουδοποιό Δημήτρη Λιόλιο, τον Νίκο Θρασυβούλου, δημοσιογράφο, ραδιοφωνικό παραγωγό και διευθυντή των εκδόσεων Ιανός και τον Γιάννη Μακρυγιάννη, διευθυντή του ΘΕΜΑ Radio 104,6 συγκροτούν τη νέα επιτροπή που θα επιλέγει το TOP 10 των στιχουργημάτων που θα συμμετέχουν κάθε μήνα στο διαγωνισμό στίχων της εκπομπής «Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου» που επιμελούνται και παρουσιάζουν οι Χρήστος Αηδόνης και Γιώργος Χατζής.

Η εκπομπή έχει ήδη αναδείξει 7 νικητές με 7 καινούργια τραγούδια που έχουν μελοποιήσει οι Γιώργος Χατζής και Χρήστος Αηδόνης καθώς οι δύο τους διακρίνονται και για τη συνθετική τους δράση.

Μέσα από 213 συμμετοχές έχοντας συγκεντρώσει συνολικά 27.169 ψηφοφόρους από 50 χώρες, η εκπομπή φιλοδοξεί να τονίσει την ιδιαίτερη αξία των στιχουργημάτων που λαμβάνουν μέρος στο διαγωνισμό, μιας και την ευθύνη της διαμόρφωσης του TOP 10 θα τη φέρει η αξιόλογη, όπως παρουσιάστηκε παραπάνω, επιτροπή.

Θυμίζουμε πως η Όλγα Βλαχοπούλου έχει υπογράψει μεταξύ άλλων τα "Γιατί έπαψες αγάπη να θυμίζεις" (Πυξ Λαξ), "Νύχτα δύο κομμάτια" (μουσική Αντώνης Βαρδής , ερμηνεία Αντώνης Ρέμος), ο Γιώργος Λεκάκης τα "Θα το σβήσω το φεγγάρι" (μουσική Ευριπίδης Νικολίδης, ερμηνεία Πασχάλης Τερζής), "Βροχή" (μουσική Θοδωρής Παπαδόπουλος, ερμηνεία Οπισθοδρομική Κομπανία), ο Κώστας Μπαλαχούτης τα "Φίλα με" (μουσική Χρήστος Παπαδόπουλος, ερμηνεία Σταμάτης Κραουνάκης), "Κόκκινο ποτάμι" (μουσική Χρήστος Παπαδόπουλος, ερμηνεία Ελεονώρα Ζουγανέλη), "Δώσε μου φτερά" (μουσική Ανδρέας Κατσιγιάννης, ερμηνεία Άλκηστις Πρωτοψάλτη) και ο Δημήτρης Λιόλιος τα "Όλοι" (στίχοι-μουσική Δ. Λιόλιος, ερμηνεία Λαυρέντης Μαχαιρίτσας – Δ. Λιόλιος), "Μπαλώματα" ( στίχοι – μουσική Δ. Λιόλιος, ερμηνεία Πάνος Μουζουράκης – Δ. Λιόλιος).

Ο Νίκος Θρασυβούλου είναι ένας άνθρωπος που έχει ταυτιστεί με την συνεισφορά του στην ανάδειξη πολιτισμικών θεμάτων στη δημοσιογραφική του διαδρομή όπως και ο Γιάννης Μακρυγιάννης ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού του ΘΕΜΑ Radio 104,6.
Για το διαγωνισμό Ιανουαρίου στείλετε και εσείς τους στίχους σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο inbox της σελίδας της εκπομπής στο Facebook.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!