Η εκπομπή για τις πλαστικές επεμβάσεις Ελλήνων και ξένων αστέρων

(VIDEO) H σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλλα, ο Γιάννης Φλωρινιώτης και όχι μόνο για την εμπειρία αλλά και τη ταλαιπωρία που βίωσαν.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
18/04/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η εκπομπή «Top Story» της Τετάρτης 17/4, με τον Πέτρο Κουσουλό, είχε απήχηση στο ευρύ κοινό.

Το αφιέρωμα στις πλαστικές επεμβάσεις γνωστών καλλιτεχνών, αλλά και καθημερινών ανθρώπων φαίνεται πως ιντριγκάρισε τους τηλεθεατές.

Η νεαρή τραγουδίστρια, η Μαρία- Άντρια καταγγέλλει ότι πήγε να χάσει την ζωή της μετά από πλαστική επέμβαση στην μύτη. Μία άλλη γυναίκα είδε τη ζωή της να αλλάζει μετά από αποτυχημένη προσπάθεια. Επίσης, ο Γιάννης Φλωρινιώτης μίλησε για τη σειρά άκαρπων πλαστικών επεμβάσεων στις οποίες έχει υποβληθεί. Η σταρ Ελλάς 2018, Ιωάννα Μπέλλα τόνισε πως στάθηκαν εμπόδιο στη καριέρα της.

Στην εκπομπή συμμετείχαν επίσης η Μαίρη Συνατσάκη και η Αιμιλία Μπάρακ αναφερόμενες στο φαινόμενο του εθισμού στις πλαστικές επεμβάσεις και την ανάγκη σωστής ενημέρωσης. Τέλος παρουσιάστηκαν και οι διεθνείς αστέρες που «αλλάξει» στα χρόνια.

Η εκπομπή σημείωσε 11,9% τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό, περνώντας μπροστά από το «The Tonight Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου (11,4%) και καταγράφοντας 12,4% στο κοινό 25-54 τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες, αγγίζοντας μάλιστα σε τέταρτο το 16,7% στο ανδρικό κοινό 25-54.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!