«Η Αυλή των Χρωμάτων» τιμά τον Αλέκο Σακελλάριο

(PHOTOS) Καλεσμένοι, ο Γιώργος Κατσαρός, η Μέλπω Ζαρόκωστα, η Τίνα Σακελλάριου κ.ά.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

«Αφιέρωμα στον Αλέκο Σακελλάριο»


«Η Αυλή των Χρωμάτων» με την Αθηνά Καμπάκογλου παρουσιάζει ένα υπέροχο αφιέρωμα στον αξέχαστο Αλέκο Σακελλάριο με ωραίες παρασκηνιακές ιστορίες και υπέροχα τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ.

Με αφορμή τη μουσικοθεατρική παράσταση «Τα τραγούδια του Αλέκου» σε κείμενα και σκηνοθεσία του Δημήτρη Αδάμη, η οποία παρουσιάζεται στη Μουσική Σκηνή «Σφίγγα», ακολουθούμε την επιτυχημένη διαδρομή ενός από τους σπουδαιότερους κειμενογράφους και στιχουργούς, που γνώρισε ο τόπος μας.

Ο μοναδικός Αλέκος Σακελλάριος ήταν ένας από τους σημαντικότερους ανανεωτές της μεταπολεμικής νεοελληνικής κωμωδίας και από τους σημαντικότερους στιχουργούς του ελληνικού τραγουδιού.

Καλεσμένοι, ο σπουδαίος συνθέτης Γιώργος Κατσαρός, ο οποίος αφηγείται με το μοναδικό χαρισματικό του λόγο, ωραίες ιστορίες από την πολύ επιτυχημένη συνεργασία του με τον Αλέκο Σακελλάριο.
DSC 3880
Η Μέλπω Ζαρόκωστα, με την ευγένεια που τη χαρακτηρίζει, συγκινεί όταν ανασύρει αναμνήσεις από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο και τέλος, η αγαπημένη του σύντροφος Τίνα Σακελλάριου εντυπωσιάζει με την ευρυμάθειά της και μας διηγείται μοναδικές ιστορίες, που έχει «συλλέξει» με πολλή τρυφερότητα από την κοινή τους πορεία.

Τραγουδούν: Άννα Μελίτη, Εύα Μιλλή, Νεφέλη Οικονόμου, Νικόλας Παπακωνσταντίνου.
DSC 3929
Χορεύουν μέλη του Σχολής Χορού Marie Claire του Θοδωρή Χαλά: Ελένη Σωτήρογλου, Ναταλία Τελώνη, Κωνσταντίνος Χατζίδης και Πέτρος Βασαλάκης.

Παίζουν οι μουσικοί: Γιώργος Κωνσταντινίδης (ενορχήστρωση – πιάνο), Στέλιος Τζανετής (μουσικός σύμβουλος – μπουζούκι), Κωνσταντίνος Ζέρβας (τύμπανα), Νικόλας Παπακωνσταντίνου (κιθάρα).

ΕΡΤ2
Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019, στις 20:00

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!