«Η Αυλή των Χρωμάτων» με Φοίβο Δεληβοριά και άλλους

(PHOTOS) Η εκπομπή της ΕΡΤ2 με την Αθηνά Καμπάκογλου παρουσιάζει τους πρωταγωνιστές του αύριο.
Η νέα εκπομπή της ΕΡΤ2, «Η Αυλή των Χρωμάτων», φιλοδοξεί να ομορφύνει τα απογεύματα του Σαββάτου, παρουσιάζοντας ενδιαφέροντες ανθρώπους από το χώρο του πολιτισμού, ανθρώπους με κύρος, αλλά και νεότερους καλλιτέχνες, τους πρωταγωνιστές του αύριο.

Καλεσμένοι μας άνθρωποι δημιουργικοί και θετικοί, οι οποίοι έχουν πάντα κάτι σημαντικό να προτείνουν, εφόσον με τις πράξεις τους αντιστέκονται καθημερινά με σθένος στα σημεία των καιρών.
Συγγραφείς, ερμηνευτές, μουσικοί, σκηνοθέτες, ηθοποιοί, χορευτές έρχονται κοντά μας για να καταγράψουμε το πολιτιστικό γίγνεσθαι της χώρας, σε όλες τις εκφάνσεις του.

Όλες οι Τέχνες χωρούν και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της «Αυλής των Χρωμάτων», της αυλής της χαράς και της δημιουργίας.
DSC 6585mikri

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 26 Μαΐου 2018, στις 18:00


Το δημοφιλές Bob Theater Festival γιορτάζει φέτος τα 11 χρόνια του και λίγο πριν ανοίξει τις πύλες του (28 Μαΐου - 3 Ιουνίου 2018), φιλοξενείται σύσσωμο στην «Αυλή των Χρωμάτων»!

Δεκαέξι θεατρικές ομάδες, ηθοποιοί, σκηνοθέτες και μουσικοί έρχονται κοντά μας και μας παρουσιάζουν τις καλύτερες νεανικές θεατρικές παραστάσεις της χρονιάς.

Το Bob Theatre Festival, καθώς μπαίνει στη δεύτερη δεκαετία της ζωής του, θέτει ένα νέο στόχο: αναζητεί το θέατρο που είναι χρήσιμο, το θέατρο που απευθύνεται στον άνθρωπο, το θέατρο που αλλάζει ζωές!

Ο Γιάννης Σαρακατσάνης και οι συνεργάτες του, η θεατρολόγος Τζωρτζίνα Κακουδάκη, ο Φοίβος Δεληβοριάς, οι Burger Project και ο Γιώργος Παπαγεωργίου με το γιουκαλίλι του, έρχονται να μας χαρίσουν ένα υπέροχο απόγευμα Σαββάτου, στην ΕΡΤ2.
DSC 6369
Παρουσίαση - αρχισυνταξία: Αθηνά Καμπάκογλου
Σκηνοθεσία: Χρήστος Φασόης
Διεύθυνση παραγωγής: Θοδωρής Χατζηπαναγιώτης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Λαζαρίδης
Σκηνογραφία: Ελένη Νανοπούλου
Διακόσμηση: Βαγγέλης Μπουλάς

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!