Η «Αυλή των χρωμάτων» φιλοξένησε τον Γιώργο Καζαντζή

(ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Τραγουδούν: Βασίλης Λέκκας, Φωτεινή Βελεσιώτου, Λιζέτα Καλημέρη και ο Γιώργος Ανδρέου
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
«Υπάρχουν άνθρωποι που είναι σαν τα χελιδόνια. Δεν εγκαταλείπουν εύκολα το μπαλκόνι» *

Τη φιλόξενη «Αυλή των χρωμάτων» της Αθηνάς Καμπάκογλου στην ΕΡΤ 2, επισκέφθηκε την περασμένη Παρασκευή το βράδυ ο Γιώργος Καζαντζής, έχοντας μαζί του αγαπημένους φίλους και συνεργάτες, δημιουργούς, ερμηνευτές και μουσικούς.
Ο Βασίλης Λέκκας παρουσίασε τραγούδια από τον πρόσφατο δίσκο της συνεργασίας τους με τίτλο «Κατάρτι κι ατμός», που κυκλοφόρησε πρόσφατα από το Ogdoo Music Group, η Φωτεινή Βελεσιώτου, τραγούδησε τις περίφημες «Μέλισσες» σε στίχους της Ελένης Φωτάκη, καθώς και ξεχωριστά τραγούδια σε στίχους του Μάνου Ελευθερίου και η Λιζέτα Καλημέρη, τραγούδια από την «Πνοή του ανέμου», που αποτέλεσε το δισκογραφικό της ξεκίνημα και κομμάτια από μεταγενέστερους κύκλους τραγουδιών του Καζαντζή, όπως το «Ήτανε αέρας» σε ποίηση του Γιώργου Χρονά.

Στην παρέα βρέθηκαν επίσης ο συνθέτης Γιώργος Ανδρέου που αναφέρθηκε στην αξία της δημιουργίας του τιμωμένου προσώπου, έπαιξε στο πιάνο και τραγούδησε κομμάτια του Καζαντζή και ο στιχουργός και ραδιοφωνικός παραγωγός Κώστας Φασουλάς, ο οποίος, εκτός των άλλων, ανακοίνωσε τη δημιουργία μιας νέας δισκογραφικής δουλειάς, με τραγούδια σε στίχους δικούς του, μουσική του Γιώργου Καζαντζή και ερμηνευτή τον Παντελή Θαλασσινό. Όπως ανακοινώθηκε επίσης στην εκπομπή, αυτή την εποχή ο Γιώργος Καζαντζής ετοιμάζει ένα καινούργιο δίσκο με τη Λιζέτα Καλημέρη.

Με βιντεοσκοπημένη συνέντευξή του, ο Γιώργος Νταλάρας μίλησε για τον Καζαντζή και τη φιλία τους και αναφέρθηκε στον Σταύρο Κουγιουμτζή, τον «ηθικό αυτουργό», κατά κάποιο τρόπο, της γνωριμίας τους, που είχε σαν αποτέλεσμα τα τραγούδια του δίσκου «Έρωτας ή τίποτα», που κυκλοφόρησε τον Φλεβάρη του 2018.

Έπαιξαν οι μουσικοί Γιώργος Καζαντζής (πιάνο), Κώστας Νικολόπουλος (κιθάρα), Παναγιώτης Τσεβάς (ακορντεόν) και Εύη Καζαντζή (τσέλο).
Η σκηνοθεσία ήταν του Χρήστου Φασόη. Στο video μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την εκπομπή.

*«Υπάρχουν άνθρωποι που είναι σαν τα χελιδόνια. Δεν εγκαταλείπουν εύκολα το μπαλκόνι»: Φράση του Κώστα Φασουλά για τον Γιώργο Καζαντζή, που ακούστηκε στην εκπομπή.

-Ευχαριστώ ιδιαιτέρως το φίλο και συνεργάτη Μάκη Ιωακειμίδη για την τεχνική βοήθειά του.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!