H Δήμητρα Γαλάνη στις μουσικές βραδιές MEGA με αφιέρωμα στο ερωτικό τραγούδι

«Ερωτα εσύ…» - Την Παρασκευή 5 Ιουνίου στις 11 το βράδυ
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το MEGA συνεχίζει την ερχόμενη Παρασκευή τον επιτυχημένο μουσικό θεσμό «Μένουμε στο σπίτι» με αγαπημένους καλλιτέχνες, αυτή τη φορά με οικοδέσποινα την εμβληματική ερμηνεύτρια Δήμητρα Γαλάνη.

Το Μεγάλο κανάλι αποδεικνύει με αυτό τον τρόπο ότι απευθύνεται σε όλο το φάσμα των φίλων της μουσικής, χωρίς αστερίσκους και αποκλεισμούς γεφυρώνοντας το χάσμα ανάμεσα στην εμπορική και την ποιοτική υπόσταση της τέχνης του τραγουδιού.

Η Δήμητρα Γαλάνη εκπροσωπεί τη γενιά των μεγάλων μας ερμηνευτριών που αγκαλιάζουν και αναδεικνύουν τους νέους ταλαντούχους ομότεχνούς τους.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι μαζί της, στην προσεχή μουσική Παρασκευή του MEGA θα έχει σημαντικούς νέους εκπροσώπους της νέας γενιάς, την Κατερίνα Πολέμη, τον Ευστάθιο Δράκο, την Παυλίνα Βουλγαράκη και τον Δημήτρη Κόψη.

Εκλεκτός της προσκεκλημένος θα είναι και ένα δικό της «παιδί» που είχε υποστηρίξει πολύ στα πρώτα του βήματα, ο καταξιωμένος Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Η Δήμητρα Γαλάνη έχει γράψει τη δική της ξεχωριστή ιστορία στο ελληνικό τραγούδι.

Συμπληρώνει σχεδόν 45 χρόνια στη μουσική σκηνή και έχει καταφέρει η πλούσια καλλιτεχνική της παραγωγή να αφορά όλες τις ηλικίες και να ξεπερνάει στεγανά και ταμπέλες.

Τη φωνή της έχουν εμπιστευθεί ιερά τέρατα του ελληνικού τραγουδιού, από τον Μάνο Χατζιδάκι, τον Νίκο Γκάτσο και τον Μάνο Ελευθερίου, ως τον Μάνο Λοΐζο, τον Σταύρο Ξαρχάκο, τον Δήμο Μούτση, τον Γιάννη Σπανό, την Ελένη Καραΐνδρου, τη Λίνα Νικολακοπούλου, φυσικά τον Βασίλη Τσιτσάνη, αλλά και τόσους άλλους πολύ σημαντικούς δημιουργούς.

Το MEGA αφήνοντας ελεύθερους τους οικοδεσπότες καλλιτέχνες να δημιουργήσουν το πρόγραμμα της βραδιάς τους, γίνεται καταλύτης για να πραγματοποιηθούν ιδιαίτερες μουσικές συναντήσεις και αξιόλογα αφιερώματα, όπως αυτό που σχεδίασε και θα παρουσιάσει η Δήμητρα Γαλάνη με τίτλο «Έρωτα εσύ…».

Ένα αφιέρωμα στον ερωτικό λόγο που αρθρώνεται μέσα από τα τραγούδια μεγάλων δημιουργών, που όλοι έχουμε αγαπήσει και σιγοψιθυρίσει .

Η Δήμητρα Γαλάνη και η εκλεκτή της συντροφιά θα μας αιφνιδιάσουν ευχάριστα με απρόσμενες διασκευές που προσεγγίζουν με φρεσκάδα και πρωτοτυπία τα κλασικά ακούσματα και φέρνουν πάλι στο φως κάποια από τα ωραιότερα ερωτικά τραγούδια κάθε εποχής από το ελληνικό και παγκόσμιο ρεπερτόριο.

Οι μουσικές Παρασκευές του MEGA που καθιερώθηκαν σε μία ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία για όλους μας ήρθαν για να μείνουν. Το τηλεοπτικό κοινό τις αγκαλιάζει και η προσεγμένη παραγωγή του καναλιού, το ανταποδίδει φέρνοντας σε κάθε σπίτι σημαντικές μορφές του ελληνικού πενταγράμμου.

Η μουσική είναι σημαντικό να είναι προσιτή σε όλους και κυρίως σε αυτούς που δε θα είχαν τη δυνατότητα να την απολαύσουν κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, πόσω μάλλον στις τρέχουσες .

Όταν αυτή η δυνατότητα συνοδεύεται μάλιστα και από μία άρτια παρουσίαση που σέβεται τους θεατές και όχι με τη συνήθη προχειρότητα, αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία η πρωτοβουλία του καναλιού που εξελίσσεται σε μία αγαπημένη συνήθεια για την ψυχαγωγία της Παρασκευής.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!