Ένα νέο ραδιόφωνο στον αέρα της Ξάνθης!

Ο Star 88.8 φιλοδοξεί να κάνει «Το ραδιόφωνο όπως το θέλουμε».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Star 88.8 είναι ένα νέο ραδιόφωνο στον αέρα της Ξάνθης, μια νέα πρόταση στο χώρο της έντεχνης μουσικής με αρκετές μουσικές αλλά και ενημερωτικές εκπομπές. Είναι ένα από τα 7 μέσα του On Air Media Group, και απευθύνεται σε συγκεκριμένο target group.

Όλοι οι παραγωγοί είναι μια ομάδα με μεράκι και πάθος γι’ αυτό που κάνουν, με κοινό στόχο την ποιότητα και τη σωστή ενημέρωση των ακροατών γύρω από τα μουσικά δρώμενα.

Η έντεχνη μουσική είναι το είδος που τους αρέσει και αυτό που υποστηρίζουν μέσω των εκπομπών τους. Όλες οι εκπομπές είναι θεματικές και κύριο μέλημά τους είναι να κάνουν «Το ραδιόφωνο όπως το θέλουμε», με μετάδοση καλής ποιοτικής μουσικής, προβολή νέων καλλιτεχνών καθώς και νέων μουσικών προτάσεων στο ευρύ κοινό.
star888hall
Ο Star 88.8 έχει ξεκινήσει δυναμικά και κάνει αισθητή την παρουσία του υποστηρίζοντας ενεργά διάφορες εκδηλώσεις με χορηγίες επικοινωνίας, όπως live εμφανίσεις καλλιτεχνών  και θεατρικές παραστάσεις στην πόλη της Ξάνθης.

Η διάθεση δωρεάν προσκλήσεων μέσω διαγωνισμών είναι ένα από τα προνόμια των ακροατών του, οι οποίοι έχουν και τη δυνατότητα να ακούσουν ζωντανά στον αέρα των εκπομπών, τη συνέντευξη του εκάστοτε καλλιτέχνη που πρόκειται να επισκεφτεί την πόλη της Ξάνθης. Κάποιοι από τους καλλιτέχνες που έχουν ήδη φιλοξενηθεί στον Star 88.8 είναι η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Μελίνα Κανά, η Φωτεινή Βελεσιώτου, ο Στάθης Δρογώσης κ.α.

Εκτός από τις μουσικές εκπομπές, στο πρόγραμμα του σταθμού υπάρχει και εκπομπή για την υγεία, η οποία κάθε βδομάδα φιλοξενεί στο στούντιο καταξιωμένους επιστήμονες υγείας που παρουσιάζουν και αναλύουν στο κοινό θέματα σχετικά με το σωστό τρόπο ζωής. Οι ειδικοί επιστήμονες μέσω ενός ζωντανού διαλόγου, δίνουν συμβουλές και κάνουν προτάσεις για την πρόληψη αλλά και την αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας.
star888studio1
Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει, επίσης, και ένθετα περί υγείας και ευεξίας καθώς και ειδήσεις που παρουσιάζονται σύντομα και με μέτρο για την αντικειμενική και αμερόληπτη ενημέρωση των ακροατών.

Ακόμα οι πιστοί ακροατές του, έχουν την δυνατότητα μέσω της ιστοσελίδας του, να γίνουν μέλη του Star 88.8, και να απολαύσουν προνόμια σε πάρτι, τελευταίες ενημερώσεις για μουσικά δρώμενα, συμμετοχή σε κληρώσεις για προσκλήσεις και διάφορα άλλα δώρα, σε συνεργασία με τις επιχειρήσεις που προβάλλονται μέσω της συχνότητάς του.

Καλή ακρόαση λοιπόν στους 88,8Mhz για την ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης, αλλά και μέσω του star888fm.gr, για όλο τον κόσμο.

Social:

Facebook
Twitter
Google

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Site: https://star888fm.gr

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!