Εκτός Ράδιο Αρβύλα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Δημοσίευσε προσωπικό πορνογραφικό υλικό χωρίς τη συγκατάθεση της πρώην συντρόφου του
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από το «Ράδιο Αρβύλα» ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης μετά τις καταγγελίες ότι ο εκ των συμπαρουσιαστών της εκπομπής είχε αναρτήσει υλικό με σεξουαλικό περιεχόμενο σε ιστοσελίδα πορνογραφίας, με πρωταγωνίστρια πρώην σύντροφό του, χωρίς τη συγκατάθεση της κοπέλας.

«Δε θα είναι από εδώ και πέρα μαζί μας. Μετά από αυτό δεν μπορεί να είναι κομμάτι του Ράδιο Αρβύλα» είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Είναι χαρακτηριστικό πως από τους τίτλους έναρξης της εκπομπής είχε ήδη αφαιρεθεί το όνομα του μέλους εδώ και πολλά χρόνια του team της εκπομπής, Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Ο επικεφαλής της εκπομπής ανακοίνωσε με την έναρξή της την διακοπή της συνεργασίας για έναν πολύ σοβαρό λόγο κι αυτός είναι πως ο μέχρι πρότινος συνεργάτης δημοσίευσε στο διαδίκτυο πορνογραφικό υλικού του ίδιου και της πρώην κοπέλας του.

Ο Αντώνης Κανάκης εξήγησε ότι στην αρχή όταν βγήκε αυτό το θέμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν το πίστεψε, αλλά δυστυχώς τα γεγονότα ήταν διαφορετικά. Μετά από συζητήσεις με τους άλλους συνεργάτες του, αποφάσισαν να διακόψουν τη συνεργασία τους, ενώ εξέφρασε και το θυμό του κατά του μέχρι πρότινος συνεργάτη του.

Ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1

«Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα.
Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του «Ράδιο Αρβύλα» και «VINΥΛΙΟ», η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του καναλιού.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!