Ντον Λέμον: Απολύθηκε από το CNN μετά από 17 χρόνια

«Περίμενα ότι κάποιος από τη διοίκηση θα είχε την αξιοπρέπεια να μου το πει άμεσα»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
25/04/2023

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ελένη Αντωνίου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το τηλεοπτικό δίκτυο CNN απέλυσε τον επί σειρά ετών παρουσιαστή ειδήσεων, Ντον Λέμον. Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Λέμον εξέφρασε την έκπληξή του, καθώς, όπως ανέφερε, δεν ενημερώθηκε άμεσα από το δίκτυο για την απόλυσή του.

«Ενημερώθηκα σήμερα το πρωί από τον ατζέντη μου ότι απολύθηκα από το CNN. Είμαι εμβρόντητος», τόνισε ο Λέμον.

«Μετά από 17 χρόνια στο CNN, περίμενα ότι κάποιος από τη διοίκηση θα είχε την αξιοπρέπεια να μου το πει άμεσα. Ποτέ δεν μου δόθηκε καμία ένδειξη ότι δεν θα μπορούσα να συνεχίσω να κάνω τη δουλειά που αγάπησα στο δίκτυο», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, το CNN ανέφερε ότι το δίκτυο και ο Λέμον χώρισαν τους δρόμους τους, προσθέτοντας ότι στον παρουσιαστή προσφέρθηκε η ευκαιρία να συναντηθεί με τη διοίκηση του δικτύου, αλλά αντ' αυτού εκείνος δημοσίευσε δήλωσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Το δίκτυο χαρακτήρισε την εκδοχή του Λέμον για τα γεγονότα ως «ανακριβή».

Τα σχόλια για τις γυναίκες

Ο Λέμον εντάχθηκε στο CNN το 2006. Είχε την εκπομπή "Don Lemon Tonight" για περισσότερα από οκτώ χρόνια και έγινε ευρύτερα γνωστός κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Ντόναλντ Τραμπ για τα σχόλιά του για τον πρώην Ρεπουμπλικανό πρόεδρο, τον οποίο είχε αποκαλέσει «ρατσιστή». Ο Τραμπ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αποχώρηση του Λέμον από το CNN.

Ο Λέμον πρόσφατα, αντιμετώπισε σφοδρή κριτική για τα σχόλια που έκανε στον αέρα κατά τη διάρκεια συζήτησης με την υποψήφια των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία Νίκι Χέιλι.

Όπως είπε, η Χέιλι δεν βρίσκεται στην ακμή της, καθώς η ακμή μιας γυναίκας είναι στα 20, 30 ή «ίσως στα 40 της». Αργότερα ζήτησε συγγνώμη για τα σεξιστικά σχόλια.

Ως απάντηση στην αποχώρηση του Λέμον από το CNN, η Χέιλι έγραψε στο Twitter τη Δευτέρα: «Είναι μια σπουδαία μέρα για τις γυναίκες παντού».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!