Αυλή των Χρωμάτων: 4 video απ’ το αφιέρωμα στη Μοσχολιού

Το Σάββατο 2 Απριλίου στις 22.00 στην ΕΡΤ2.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Άλλο ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στην «Αυλή των Χρωμάτων».

Η δημοσιογράφος Αθηνά Καμπάκογλου και ο συνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος θα σκιαγραφήσουν τη μοναδική πορεία της Βίκυς Μοσχολιού στο ελληνικό τραγούδι.

Ο Γιάννης Τσαρούχης την είχε αποκάλεσε Κοτοπούλη του ελληνικού τραγουδιού και ο Μάνος Χατζιδάκις την είχε παρομοιάσει με ένα ακριβό βιολοντσέλο.

Τα ανεπανάληπτα τραγούδια που σφράγισε η Βίκυ Μοσχολιού με την ερμηνεία της, ακούγονται στην εκπομπή από τους εξαίρετους Στέλιο Διονυσίου και Ζωή Παπαδοπούλου.

Μαζί τους και δύο νέες ξεχωριστές ερμηνεύτριες, η Μιρέλα Πάχου που έρχεται με το ακορντεόν της και η Βασιλική Στεφάνου.

Εκλεκτοί καλεσμένοι η Ευαγγελία Δομάζου, κόρη της Βίκυς Μοσχολιού και η Βίκυ Μπαφίτη, εγγονή της ερμηνεύτριας, ο βουλευτής της Ν.Δ, Κων/νος Γκιουλέκας, καλός της φίλος, ο Νίκος Αβαγιανός – ηθοποιός – τραγουδιστής που ξετυλίγει το άλμπουμ των αναμνήσεων του με την στενή φίλη και συνεργάτιδά του, ο σχεδιαστής μόδας Νικόλαος Μαυρόπουλος που έραβε ρούχα της.

Ο καλλιτεχνικός επιμελητής της εκπομπής, Κώστας Μπαλαχούτης, στο ειδικό ένθετο, μέσα από τη βιωματική εμπειρία της γνωριμίας του με την ανεπανάληπτη Βίκυ Μοσχολιού, «καδράρει» τη μοναδικότητα και την αυθεντικότητα της απόλυτης ερμηνεύτριας.

Ενορχήστρωση τραγουδιών: Νίκος Στρατηγός

Μια χορταστική πρώτη γεύση:



ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!